Šta je nekarakteristično za Zvezdu? Jovančić objasnio...

Autor: Beta Beta
sreda 31.07.2019.
21:15
Izvor: Beta

Ima li dovoljno vremena da se greške isprave?

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da njegova ekipa mora mnogo toga da popravi ako želi da prodje i treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nismo zadovoljni, nekarakteristično je za nas to što smo primili dva gola. Moramo mnogo toga da ispravimo ako želimo da prođemo treće kolo. Ima vremena da popravimo stvari i nadam se da će tako i biti", rekao je Jovančić novinarima posle utakmice u Helsinkiju.

Zvezda je prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, uprkos porazu u gostima sa 2:1 od HJK Helsinkija.

Jovančić je bio strelac za crveno-bele.

"Drago mi je što sam dao gol, uvek je, posebno kada je nešto ovako bitno", kazao je Jovančić.

Po njegovim rečima, veštačka trava je više odgovarala Helsinkiju, ali "to nema veze ni sa čim" već da Zvezda mora da se poboljša kako bi nastavila evropski put.

Zvezdini fudbaleri su pre utakmice pružili podršku povređenom saigraču Branku Jovičiću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 01.08.2019
13:14

Svaka čast Jovančiću, ali nama je potreban mnogo kvalitetniji igrač na njegovoj poziciji. Treba nam centralni vezni koji je dobar i nazad i napred, može da ukliže i uzme loptu, ali i da iznese loptu i stvori višak pasom, otvori krila ili asistira napadaču. Treba nam mnogo više preciznih pasova, ja bih probao sa Ivanićem na toj poziciji, ako ne ide ne bih žalio novca za dobro pojačanje.

avatar
MarkoSi
Thursday, 01.08.2019
09:20

Gledam svaku utakmicu Zvezde godinama unazad i godinama je odbrana katastrofalna pa nas samo sreća i Borjan spasavaju poraza (ili težih poraza). Pobedili smo Liverpul, svaka čast, a svi zaboravljaju da je Liverpul imao 3-4 stopostotne šanse pre našeg gola. Uprava ove godine nije dobro odradila prelazne rokove ni zimski ni letnji (bar za sada tako deluje). Odbrana je i dalje tanka, a Milunović od koga se očekivalo da bude komandant se uopšte ne snalazi. Rodić iako je bek odbranu skoro da i ne igra (desi se da ponekad nešto odradi pa me iznenadi), Stojković je u nekoj svađi sa klubom (ili trenerom), Gobeljić je po ko zna koju put pokazao da je sirovina, Babić se gubi i nikako da se nađe. Zvezdinu odbranu realno drži Jovičić (koji opet ima tragikomičan problem sa tehnikom pa koliko doprinosi toliko i odmaže) i sada kada se on povredio, a Kanjas nije fizički spreman Zvezda gubi od Helsinkija!?

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 31.07.2019
22:57

Можда је овај пораз дошао у право време да мало тргне екипу.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 31.07.2019
21:27

Sta bre vi objasnjavate, imate na raspolaganju budzet RS, a skijasi vas nadigrali.......il je mozda terzic pametan da spusti dug sa 60 na 20 milki za par godina.....valjda ste ziveli bez troskova.......sta bre objasnjavate??? Nadamo se da ce vam se vratite ona neverovatna sreca od prosle sezone kao I ovo danas gde ste dali smesan gol tj autogol...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 01.08.2019
09:00

Idi malo siri lazi i na vestima o svom klubu, a ne samo na vestima o Zvezdi..

avatar
Man united
Thursday, 01.08.2019
14:25

Може ли без троловања бар на једној Звездиној вести? Ово више није ни смешно.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 31.07.2019
21:25

Nekarakteristicn o je da se udje u utakmicu onako kukavicki kao da igrate protiv Reala.

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 31.07.2019
21:24

ma aloooo breeeeeee neznate loptu da prenesete to je problem sa vama ni u derbiju niste mogli da povezete dva pasa , tek kad primite gol igrate

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 31.07.2019
21:18

Babić kolko je bio dobar toliko je bio i loš. Ne razumem zašto nije igrao pankov. O stojkoviću isto, onakve greške se ne smeju dešavati

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 01.08.2019
06:21

Panjkov nije igrao zato što su protiv Radničkog videli kolika je rupa - dva puta preko njega sami izlaze ispred Borjana.