Šta je Pantela tražio na treningu Crvene zvezde?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.06.2016.
13:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši napadač Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije Marko Pantelić prisustvovao je u petak popodnevnom treningu šampiona Srbije.

beachsoccer.rs/Ivica Veselinov
beachsoccer.rs/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Jučerašnji popodnevni trening fudbalera Crvene zvezde posetio je bivši napadač najtrofejnijeg srpskog kluba Marko Pantelić.

Popularni Pantela imao je obaveze tokom dana na makiškoj strani Ade Ciganlije gde je uzeo učešće u ceremoniji otvaranja Eurokupa u fudbalu na pesku, a potom je produžio do stadiona "Rajko Mitić".

"Kao i svake godine, došao sam na početak priprema da pružim podršku ekipi. Naravno, i treneru Miodragu Božoviću. Mislim da je zaslužuju i da treba da je dobiju" rekao je Pantelić.

Marko Pantelić neće biti u prilici da prisustvuje drugoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju Crvena zvezda igra krajem jula u Beogradu, pa je zbog toga juče uveče poželeo sreću izabranicima Grofa Božovića.

"Nažalost, zbog godišnjeg odmora neću biti tu za prvu utakmicu, najverovatnije na Malti, pa sam iz tog razloga sada došao da im poželim sreću u kvalifikacijama za Evropu. Verujem da će biti uspešne" kazao je Pantela.

Juče je na stadionu "Rajko Mitić" boravio još jedan miljenik "Delija" koji takođe neće moći da dođe na duel drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a o kome se radi pročitajte OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 25.06.2016
15:20

Šteta što takva legenda nema nikakvu funkciju u Zvezdi.

avatar
indija durot
Saturday, 25.06.2016
16:53

Sad da je legenda bas i nisam siguran..