Šta je sa Nathom? Otkriveno, da li je on krivac za poraz u Pazaru?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 16.08.2020.
13:52
Izvor: Sportske.net

Bibrasa Natha nema već dve utakmice u dresu Partizana.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Majstor je Bibras Natho, u to nema sumnje, ali, da li je on glavni krivac za poraz od Novog Pazara?

Istina je da nakon utakmice u Pazaru Natho nije igrao i da Partizan nije primio niti jedan gol, u mečevima protiv Javora i Radnika u Surdulici.

Mnogi se pitaju, zašto je Milošević izostavio Natha u ove dve utakmice?

Istina nije da je povređen, niti je u pitanju bilo kakva svađa, već je u pitanju - višak kilograma, otkriva "Telegraf".

Navodno ima četiri kilograma više i moraće da ih skine kako bi pomogao crno-belima na daljem putu ka trofejima ove sezone i ka što daljem plasmanu u Evropi.

Očekuje se već u meču sa Inđijom u protokolu, videćemo kako će izgledati.


Baner




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
14:50

Nije Natho krivac, kriva je Zvezdina zavera i Zvezdini navijači preobučeni u sudije. Usput da primetim, i mali Japanac "zaokruglio obraščiće" i izgubio na brzini.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.08.2020
14:25

Razlog zašto Natka nema u protokolu je njegova loša takmičarska forma i pravilo o 4 dozvoljenih stranca u protokolu jer su preostala 4 stranca trenutno u boljoj formi: Banjak stabilizovao odbranu, brzinom drži odbranu visoko, a kvalitetnim pasovima gradi igru iz zadnje linije, Asano 3 gola u poslednje 3 utakmice, Suma 2 gola i 1 asistencija u poslednje 2 i po utakmice, a Sadik 3 gola u poslednje 3 utakmice. Natkov kvalitet nije sporan (gol i asistencija na otvaranju sezone), ali je problem što je zbog loše takmičarske forme izostala njegova igra u defanzivi koja ni ranije nije bila na visokom nivou jer nije taj tip igrača, ali je u Novom Pazaru potpuno izostala toliko da smo skoro imali igrača manje u odbrani, pa je tako Zdjelar koji takođe nakon 47 odigranih utakmica prošle sezone trenutno nije u top formi, pa je zbog toga duvalo ispred odbrane, a kičma tima bukvalno da nije postojala u fazi odbrane. Da bi postojala ravnoteža u timu odbrana-napad umesto Natka je ubačen Šćekić koji defanzivno igra veoma dobro što takođe može da drži tim visoko postavljenim na terenu i spremnim da igra presing što je upravo donelo rezultat u drugom poluvremenu u Surdulici. Igrači nisu mašine, ne može na primer Zdjelar koji je odigrao prošle sezone 47 utakmica od kojih većinu veoma dobro da drži formu visokom i u novoj sezoni duže od godinu dana, nisu ni svi igrači podneli isto pauzu zbog Korone, niti svi igrači isto podnose pripreme, neki ulaze u takmičarsku formu brže, neki sporije nakon priprema. Meni samo nisu jasni navijači Partizana koji nasedaju na pisanja raznoraznih neprofesionalnih portala koji to rade u korist zvezde da bi narušili atmosferu da su razlozi da Natko želi traku, kao da je sramota želeti traku Partizana pa Natko i Stojković moraju da demantuju izmišljeni sukob, te Stojković i Natko ne igraju zbog para, a kao dokaz navode da Natko nije putovao u Surdulicu da bi bio na tribinama, a zašto bi putovao, zašto bi se umarao umesto što trenira i odmara, zašto bi rizikovao da dobije virus umesto da se čuva za utakmice koje slede (pročitajte pravila UEFA o virusu i odigravanju utakmica u kvalifikacijama) i zašto bi bio na tribinama kada ni publici nije dozvoljeno da bude i da navodno Popović ne brani pre Stojkovića samo zato što je bonus, a svakom ko je odgledao jednu utakmicu u životu jasno je da bi Stojković branio pre Popovića da nije suludih pravila FSS. Smatram da je dobro da Partizan ima 1 stranca više od broja dozvoljenih u protokolu da bi naterao one koji igraju da budu na maksimumu jer će uvek jedan biti van protokola, a ovi što koriste konkurenciju u Partizanu i plasiraju laži da bi rušili atmosferu u Partizanu će se brzo umoriti ili izgubiti volju kada im bude objašnjeno u direktnom duelu gde su njihovi stranci i da li ih ima 8, 7 ili se na terenu neće videti nijedan.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
18:03

Pa ako se ti nisi umorio od širenja neistina o Zvezdi, zašto bi se mi umorili od širenja istine? Možda ste dužni Nathu pa vam je postao "debeljuca"? A nije vam smetalo kad je Lazara spojio sa golom? Takvi ste vi slabi ljudi u Partizanu, manipulatori.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
18:17

Lepo bi bilo da objavite ovaj komentar.
A tuče ne treningu između Natha i Ščekića đetića nije bilo? Pa ono jeste, Crna Gora je objavila rat Japanu 1904 (istorijska činjenica), a nije ga do današnjeg dana opozvala, pa se tako 'žagužvalo" na pripadnike tih naroda na terenu.