Šta je Stanković unapredio u Zvezdinoj igri?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.02.2020.
15:48
Izvor: Beta

Odgovor ima Veljko Simić.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Vejko Simić rekao je danas da su crveno-beli pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića postali agresivnija ekipa i da će i u nastavku sve izgledati dobro.

"Svaki trener donosi nešto novo, nešto svoje. Stanković je uneo neke svoje zamisli, novine, mislim da smo agresivnija ekipa, imamo neke nove šablone kad je u pitanju igra. Pogotovo, kada imamo loptu u posedu. Treba vremena da se sve to skocka, ali verujem da će sve to biti jako dobro", rekao je Simić za klupski sajt.

On je tokom priprema u Beleku promenio nekoliko pozicija na terenu, ali je naveo da kao fudbaler mora biti spreman na takve promene.

"Moramo da se navikavamo na druge pozicije u odnosu na one koje smo navikli da igramo, da u svakom momentu budemo spremni da reagujemo i odgovorimo zahtevima. Na kraju krajeva, pripreme i služe za to da isprobamo razne formacije, razne pozicije kako bi se na kraju svega izdefinisalo šta je to najbolje za takmičarske utakmice", kazao je Simić i dodao da očekuje napredak iz dana u dan.

Crvena zvezda nastavak sezone počeće na Banovom brdu, gde će 15. februara gostovati ekipi Čukaričkog.

"Bićemo koncentrisani, ići ćemo utakmicu po utakmicu, korak po korak. Želimo dobro da startujemo na Banovom brdu i kako prvenstvo bude odmicalo očekujem da osvojim titulu i da konačno podignemo pehar kupa", rekao je Simić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.02.2020
22:35

Unapredio je simuliranje, ne u smislu kvaliteta, već u smislu kvantiteta.

avatar
Man united
Tuesday, 04.02.2020
16:03

То рече навијач клуба који има толико познатих симуланата и падавичара.

avatar
acep
Monday, 03.02.2020
19:23

Miloje je ispao car! Otisao je kad je trebalo dao vreme Stankovicu da skocka (upozna)ekipu do leta a ne na kraju sezone pa sve na brzinu.

avatar
Man united
Tuesday, 04.02.2020
16:02

Ја се бојим да Станковићу ни сво време овог света не може помоћи. Сам је пре неки месец рекао да није за овај посао. Милоје није требао да иде уопште. Нека је на част свима који су га нападали. Кад је већ отишао, морали смо довести неког крштеног тренера, који је бар до колена Милоју, а не почетника који треба да се учи на Звезди.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 05.02.2020
01:33

Da imamo Murinja nista ne bismo uradili sa ovim igracima. Nama je vezni red ocaj napad jos gori a odbrana negde izmedju. Igraci su se zasitili... bilo kakava promena je dobra pa makar i na gore . Hvala Miloju za sve ali prosle sezone nasa igra je bila losa a pojacanja jos gora ;)