Šta je trener Napretka rekao svojim igračima na poluvremenu? Obistinilo se!

Autor: Beta Beta
sreda 04.12.2019.
20:34
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napretka Ivan Stefanović rekao je danas da je njegova ekpa odigrala fenomenalno protiv Partizana i upisala veliku pobedu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener fudbalera Napretka Ivan Stefanović rekao je danas da je njegova ekpa odigrala fenomenalno protiv Partizna i upisala veliku pobedu.

"Da se slegnu malo utisci, da mi se spusti puls... Ovo je velika pobeda za Napredak, posle ne znam tačno koliko godina smo uspeli da pobedimo Partizan", rekao je Stefanović za Arenu sport nakon meča.

Fudbaleri Napretka pobedili su danas u Beogradu ekipu Partizana sa 3:2, a pobednički pogodak postigao je Nikola Eskić u 95. minutu.

"Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro i pored ta dva primljena gola, koja su bila plod naših grešaka. Imali smo, pored gola, i dve dobre prilike... Momcima sam na poluvremenu rekao da igraju fenomenalno i da samo tako nastave, da će doći golovi", rekao je Stefanović.

Po njegovim rečima, Partizan je u drugom poluvremenu "dodao gas" i mogao je trećim golom da reši utakmicu.

"Naš golman i odbrana bili su na visini zadatka. Uspeli smo da se vratimo voljom, željom, angažovanjem tim drugim golom i onda na našu sreću došao je i taj treći gol.

Veoma sam srećan, sve čestitke idu igračima, svaka im čast na lavovskoj borbi. Partizanu želim sve najbolje u nastavku prvenstva. Momcima i jedne i druge ekipe svaka čast", zaključio je trener Napretka.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke