Šta Jojić ''duguje'' Partizanu, hoće li se vratiti?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.04.2020.
14:53
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Već smo i navikli, kako se bliži prelazni rok, ova tema izbija u prvi plan.

Epa/Sascha Steinbach
Epa/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Tako je bilo i u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, ali se sve završavalo na spekulacijama o mogućem povratku Miloša Jojića u ekiu Partizana.

On je sada član austrijskog Volfsbergera, gde igra na pozajmici iz turskog Bašakšehira, ali o povratku u Humsku nije prestao da razmišlja, iako je sada veliko pitanje šta može da se očekuje posle pandemije koronavirusa.

''U Partizanu sam bio 10 godina, ali sam samo godinu i po igrao za prvi tim. Naučio sam dosta stvari u Humskoj, afirmisao se kao čovek i puno dugujem Partizanu. Mislim da je to sasvim normalno da bih voleo ponovo da obučem crno-beli dres'', naglasio je Jojić u razgovoru za ''Nova.rs''.

Ipak, osim povratka u Partizan ima i još jednu želju - voleo bi da ponovo zaigra i u Bundesligi, gde je svojevremeno branio boje Dortmunda i Kelna.

''U Nemačkoj sam proveo pet godina i navikao se na njihov život, mentalitet, fudbal, prija mi sve to. Zato sam sada kao usputnu stanicu odabrao Austriju'', otkrio je Jojić.

U intervjuu je takođe govorio o još jednoj svojoj velikoj ljubavi - knjigama, ali i novom načinu ishrane, po ugledu na Novaka Đokovića.

''Od nekog ko triput dnevno jede meso, za doručak jaja, suvo meso, pa šnicle za ručak, kasnije opet meso za večeru, postao sam čovek koji jede samo travu. Otišao sam kod nutricionistkinje u Beogradu i bacio se na Novakovu ishranu. U startu sam izgubio pet, šest kilograma, osećao sam se lakše'', rekao je, između ostalog, Miloš Jojić.
-
Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke