Šta Milojević kaže o Rikardinju posle majstorije Brazilca?

Autor: Beta Beta
subota 09.09.2017.
21:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Javorom, ali da njegova ekipa ima prostor za napredak

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Zvezda je savladala Javor sa 2:0 i posle osam kola Super lige Srbije ima sedam pobeda i jedan nerešen rezultat.

"Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali i parirali. Mi smo bili ti koji su se pitali na utakmici. Sve je išlo kako treba po nas, uz dva lepa gola", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice u Ivanjici.

Prvi gol za beogradski klub dao je Rikardinjo, koji se vratio u tim pošto je prethodno izgubio mesto zbog loših igara na početku sezone.

"Drago mi je zbog Rikardinja jer se polako vraća. Potreban nam je svaki igrač", kazao je Milojević.

On je naveo da postoje elementi u igri njegove ekipe koji treba da se poprave.

"Ima elemenata koje treba da popravimo. Bitno je da smo zabeležili tri boda u prelepom ambijentu. Utakmica je bila dobra i kvalitetna, momci su odradili sve što smo se dogovorili. Bilo je veoma disciplinovano", rekao je Milojević za Arenu.

On je naveo da je zadovoljan pristupom svojih fudbalera, koji su pokazali karakter u dosadašnjem delu sezone.

"Jednostavno, igrači pokazuju karakter. Stalno ih posmatram, zanima me njihov mentalni sklop, da li razmišljaju i mogu da kažem da sam kao trener zadovoljan njihovim pristupom", rekao je Milojević.

Crvenoj zvezdi predstoji utakmica protiv BATE Borisova na početku grupne faze Lige Evropa.

Fudbaleri crveno-belih će u nedelju imati slobodan dan, a njihov trener je kazao da će oni biti spremni za duel sa beloruskim klubom.

"BATE je sada najvažnija utakmica. Nikad nisam ništa obećavao niti ću. Bitno je da nas navijači podrže u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe", kazao je Milojević.

Trener Javora Srđan Vasiljević rekao je da njegov klub treba da traži bodove protiv nekog drugog tima.

"Dva evro-gola su rešila utakmicu. Teško je igrati protiv kvalitetne ekipe kakva je Zvezda i nemam šta da zamerim svojim fudbalerima", rekao je Vasiljević.

Zvezda će u sledećem kolu srpskog prvenstva dočekati Spartak narednog vikenda, dok će Javor u sredu gostovati ekipi Mladosti u Lučanima.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke