Šta se desilo sa Vojvodinom posle pobede nad Partizanom? Ima li trener objašnjenje?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.04.2019.
15:03
Izvor: Sportske.net

Veliki pad u igri Novosađana posle važnog trijumfa nad crno-belima.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine je trijumfom nad Partizanom (3:2) na ''Karađorđu'' uhvatila poslednji voz za plasman u plej-of, ali umesto da im to da dodatni podstrek da i u plej-ofu igraju sve bolje, fudbaleri novosadskog superligaša su ponovo upali u neku letargiju.

Najpre su izgubili od Proletera na svom terenu, a juče su u Kruševcu doživeli pravi debakl od Napretka - 5:0.

Šta posle svega kaže trener ''Lala'' Radovan Krivokapić?

"Šta reći pametno...? Videli smo jednu potpuno anemičnu Vojvodinu, bez želje, bez htenja i agresivnosti. To je nešto što nas je krasilo ranije, ali ovog puta je sve to palo u vodu.

Mislim da je Napredak bio izuzetan, mnogo bolji, sa mnogo više želje. U jednom trenutku mi se činilo da je svaki njihov napad opasan po naš gol. Sledi duboka analiza, meni je žao što neki izgleda ne shvataju da prvenstvo još nije gotovo.

Posle utakmice sa Partizanom, mislim da su svi glavama na odmoru, to je velika greška kod pojedinaca, uslediće razgovori. Moraće da shvate da su u velikom klubu, da je svaka utakmica novo dokazivanje. Na njima je da se trgnu, da odu u bolje klubove, neki i da ostanu u Vojvodini, ali kako stvari stoje, možda neki i ne zaslužuju dres Vojvodine", naveo je trener Vojvodine Radovan Krivokapić.

Ako je Novosađanima za utehu, trener Napretka Milorad Kosanović je istakao da na terenu nije bilo baš sve kao što izgleda na osnovu rezultata.

''Mislim da smo imali jednu fudbalski lepu utakmicu, sa obostranom željom da se postigne gol, da se igra. Nije baš tako kao što izgleda, nije Vojvodine stajala, Vojvodina je igrala i htela da postigne gol. Posle dva prva gola, bilo je jako opasno biti u timu Vojvodine, a ne biti koncentrisan.

Moram biti zadovoljan i htenjem i željom i načinom na koji su momci odigrali. Počinjemo da ličimo na tim, daleko je to još od onoga što smo imali jesenas, ali sve to ponovo ima smisla'', istakao je Kosanović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Sunday, 21.04.2019
17:21

Nista se nije desilo posle partizan ih je pustio da dobiju pitanje jesamo zasto?

avatar
ŠDanilo
Sunday, 21.04.2019
16:33

Objaşnjenje je sledeće: Partizan ih je pustio a sad niko neće.

avatar
gorango
Sunday, 21.04.2019
16:03

3 za 3, tesko je to objasniti.