Šta se sprema u Zvezdi - Još tri pojačanja i dva odlaska, i to nije sve!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.06.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski šampion je tek počeo sa realizacijom planiranih poslova u prelaznom roku.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je po završetku još jedne šampionske sezone uspela da angažuje novog štopera Radovana Pankova iz niškog Radničkog za 300.000 evra i procente od sledeće prodaje, ali narednih dana bi letnja pijaca na ''Marakani'' tek trebalo da se zahukta.

Sabirajući sve ono što se ovih dana najavljuje u medijima, dolazimo do zaključka da bi do povratka crveno-bele ekspedicije sa Zlatibora moglo da dođe do realizacije još tri pojačanja, ali i da dođe do dva nova odlaska.

Pisali smo prethodnih dana da je u ovom trenutku najbliži ''Marakani'' egipatski levi bek Karim Hafez, a da će u slučaju njegovog dolaska Milan Rodić gotovo sigurno otići sa ''Marakane''.

Današnji ''Žurnal'' navodi da ssu za Rodića u ovom trenutku najzainteresovaniji belgijski klubovi - Standard i Anderleht, kao i da klub iz Liježa ima prednost u toj trci.

Drugi odlazak koji se očekuje ovih dana jeste i transfer Veljka Simića, za koga je interesovanje pokazao bečki Rapid, koji navodno nudi 1.75 miliona evra, ali s obzirom da se Simić juče priključio ekipi Crvene zvezde na Zlatiboru, utisak je da je došlo i do određenog zastoja u pregovorima.

Ostali smo ''dužni'' još dva najavljena pojačanja.

Prvi je Lazar Ranđelović, doskorašnji krilni fudbaler Radničkog iz Niša, koji se preselio u Olimpijakos, ali još uvek nije izvesno u kojoj meri u Pireju računaju na njega i po svemu sudeći realnije je očekivati njegovu pozajmicu, što bi Zvezda želela da iskoristi, a konkurencija u toj nameri joj je grčka Larisa.

I na kraju - možda i najveće iznenađenje, 35-godišnji Žak Romao!

Pisalo se prethodnih dana i o njemu, mnogi su sumnjičavi koliko bi fudbaler u njegovim godinama mogao da pomogne Zvezdi, ali defanzivni vezista francuskog Remsa je u prošloj sezoni igrao na visokom nivou i upisao čak 36 nastupa u Ligi 1, tokom proteklih godinu dana.

To je deo konkretnijih informacija u vezi sa daljim tokom prelaznog roka u Zvezdi, ali radi se i na dovođenju još jednog štopera, iz inostranstva, kao i novog napadača, koji bi takođe trebalo da bude stranac.

Sve u svemu, u Zvezdi će tek biti zanimljivo ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Thursday, 13.06.2019
11:02

Ako ne dovedemo ozbiljna dva centralna ili defanzivna vezna nista nam ne vrede ni odbrana ni napad,ekipa mora da bude dobro izbalansirana a ne ko Arsenal sa top napadom osrednjim veznim redom i ocajnom odbranom.

avatar
Čeki
Wednesday, 12.06.2019
14:52

I kako onda nema mesta za mladog Terzica ako ide Rodic? Mi umesto njega dovodimo Egipcanina koji nam nije toliko poznat, a zasigurno je manje proveren od Alekse Terzica koji se, i ovo malo sto je igrao za prvi tim, lepo pokazao.

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 13.06.2019
11:03

Ma taj Terzic veze s vezom nema brate,ni t od talenta.

avatar
Goran_Ilic
Friday, 14.06.2019
12:24

Ko ce cekati 4-6 godina da postane igrac,nek ide u Fiorentinu pa nek se vuce po pozajmicama kad nece da igra kod nas,vise uopste nemamo decu u oimladinskoj skoli koja vole Zvezdu,otkad se ispile menadzeri im vec napump[aju glavu o gomili novca koja je tu negde i samo ceka na njih.

avatar
Čeki
Thursday, 13.06.2019
15:50

On po vokaciji i nije bek, nego krilo, tako da nije ni cudo sto nekad to ne izgleda najbolje, ali po meni ono sto sam ga gledao, nije bilo lose uopste, a mlad je i moze samo da napreduje ako je uporan.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 12.06.2019
12:42

Kakav bre Romao jer zadnji vezni mora imati snagu i brzinu koju on u tim godinama sigurno nema. Lazara Randjelovica bih voleo da vidim u Zvezdi jer ima brzinu i tehniku i dobru koordinaciju pokreta.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 12.06.2019
11:31

Odlicno, jos jedno krilo i mlad i perspektivan Romao. xd

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 12.06.2019
10:50

Ja mislim da bi mi trebalo da imamo jedno 70 igraca pod ugovorom od cega 20 krila 30 veznih 15 stopera i 5 napadaca i to je to. Ipak je sezona duga.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 12.06.2019
12:22

I uz ovog od 35 god da dovedemo nekog ili vise njih od 40 neka se nadje treba iskustva....