Šta se sprema u Zvezdi, pojavile se nove spekulacije...

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.12.2019.
14:22
Izvor: Sportske.net

Još uvek je neizvesna sudbina trenera Milojevića u Zvezdi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Poraz u Atini je već prežaljen, Zvezda je par dana kasnije proslavila jesenju titulu u Linglong Superligi pobedom nad Čukaričkim rezultatom 3:1, a šef struke šampiona Srbije Vladan Milojević je odmah po završetku tog meča poručio da mu je to i najlepša i najdraža pobeda od dolaska na tu poziciju.

Mnogima je to bio signal da će Milojević napustiti Zvezdu ove zime i na tu temu se sada u klubu vode razgovori na relaciji Milojević - uprava kluba.

Istovremeno, mediji najavljuju Milojevićeve potencijalne naslednike, pa se iz dana u dan kao kandidati pojavljuju sve atraktivnija imena, od Aleksandra Veselinovića iz Čukaričkog, pa dosadašnjeg Milojevićevog pomoćnika Milana Kosanovića, do Dejana Stankovićai Nemanje Vidića.

Do kraja dana bi trebalo da se zna ostaje li Milojević ili će se zaista krenuti u potragu za nekim novim rešenjem, a ovog popodneva smo došli do nezvanične informacije od izvora bliskog klubu, kako je Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić navodno nešto bliži odluci da pristane na sporazumni raskid ugovora sa aktuelnim šefom struke, plašeći se Milojevićevog mogućeg ''zasićenja'' posle velikih uspeha u protekle dve i po godine.

Naravno, zvanične informacije se tek očekuju iz kluba, ali ako Milojević tokom pregovora pokaže jasnu želju i motiv da nastavi sa uspešnim radom u Zvezdi, onda u upravi ne bi imali razloga da razmatraju bilo koju drugu opciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doki Daki
Wednesday, 18.12.2019
23:50

Potpuno nebitno ko će biti trener Zvezde. Sa državom i sudijama iza sebe je nebitno. 4 miliona od Gazproma, jaka klupa da se odmara prvi tim za Evropu i šljakaj.

avatar
johny_Juve
Wednesday, 18.12.2019
21:04

Zvezdi nakon ovakvih uspeha treba jedno jako ime sa iskustvom u trenerskom poslu. Sa Milojom smo imali srece, uz veliko postovanja Dekiju I Vidi oni velika trenerska imena nisu. Potrebno je provereno resenje!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 18.12.2019
16:48

Miloju mogu da zamene samo Nenad Lalatovic i Grof Bozovic.

avatar
jv
Wednesday, 18.12.2019
15:54

Ako Miloje ide onda Lalat ili Jovanović.

avatar
Old_school
Wednesday, 18.12.2019
16:10

Prosinecki. Lalat je dobar trener, al ima problem sa glavom. Ako je Miloje treba da ide, najbolje je sad. Nasledniku ce ostaviti lepu zalihu i vreme da uigra tim na 2 pripremna dela za kvalifikacije za Evropu. A i da vidi sta mu fali, ko je visak.

avatar
jv
Wednesday, 18.12.2019
18:29

Prosinečki nije dobar trener. Njegov jedini kvalitet je Zvezdaško Srce, to imam i ja, ali ne trebam voditi Zvezdu.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 18.12.2019
15:39