Šta se zaista dešavalo u Humskoj? Hoće li Nikolić dati odgovor?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
13:34
Izvor: Sportske.net

Marko Nikolić je ostao na klupi Partizana, ali su ostale i sumnje u iskrenost podrške koju je dobio od novog rukovodstva. Kako će se to odraziti na rezultate crno-belih na proleće?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Još uvek aktuelni trener Partizana Marko Nikolić bio je glavna fudbalska tema poslednjih dana 2014. Prava bura je podignuta najavom njegove smene i navodnim dolaskom Ivana Tomića na klupu crno-belih, bez obzira na odličan učinak koji je Partizan ostvario, pre svega na domaćoj sceni tokom jeseni.

Podsetimo, u jeku tih najava, ni novi potpredsednik crno-belih Ljubiša Tumbaković, ni novi sportski direktor Dragan Ćirić nisu JASNO I GLASNO rekli da Marko Nikolić ostaje, da Ivan Tomić NE dolazi, već su davali izjave poput ''čuće se...'' i slično.

Umesto toga, najavljivala se sednica Sekretarijata, koja na kraju nije ni održana, već je klub, po ''starom, dobrom'' receptu izdao saopštenje, ''jednoglasno'' pružio podršku Nikoluću, ali tek pošto su se i navijači pobunili i pokrenuli peticije za njegov ostanak na klupi.

Zbog takvog razvoja događaja, retki su oni koji veruju novom rukovodstvu Partizana da je iskreno kada na ovaj način podržava šefa struke.

Posle Nove godine, oglasio se i Milorad Vučelić, koji pokušava da nas sve dodatno ubedi kako se zapravo ništa nije dešavalo pre nekoliko dana u Humskoj i da prosto vlada ''harmonija'' u odnosima na relaciji trener - uprava.

''Sportski direktor Dragan Ćirić i potpredsednik Ljubiša Tumbaković ni u jednom trenutku nisu pominjali bilo šta vezano za smenu trenera, niti je stigao bilo kakav zvaničan predlog da bi se o njemu raspravljalo. Obavljali smo konsultacije na razne teme, ali o statusu Nikolića niko nije govorio'', uverava Vučelić u izjavi koju prenose ''Novosti''.

Sam Marko Nikolić se nije oglašavao. Do sada nije imao ''dlake na jeziku'', nije se plašio da kaže ono što zaista misli, pa će biti zanimljivo čuti njegovu interpretaciju svega što je obeležilo kraj protekle godine u Humskoj.

Kraj zimskog odmora je veoma blizu, početak priprema za drugi deo sezone je odmah iza Božića, pa se najkasnije do tada može očekivati i Nikolićeva reakcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
14:42

A gde ima dima, tu i vatra postoji. Zorane Popovicu, odlazite, uprava napolje!

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
15:26

Opet krece ktase, eklatantan primer hejterskog glasanja na vestima o Partizanu Hahaha

avatar
kostajnicacz
Saturday, 03.01.2015
22:19

i opet ostaju u sportu neki nazovi biznismeni a za prave sportase nema mesta

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 03.01.2015
20:54

Ja još verujem u ovu upravu, ništa nisu uradili da bi mi poljuljali poverenje do ovog trenutka. Videćemo šta će biti ali Popović nije pominjao kredit kad je pričao o tome da će uneti 8 mio € u klub.

avatar
Saturday, 03.01.2015
15:28

tek su stigli druze ;) :D