Šta su nam spremili Đuka i Miloje? (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.12.2017.
21:30
Izvor: Sportske.net

Prvi ovosezonski derbi nije opravdao očekivanja, nadamo se da će nam sutrašnji akteri najveće svetkovine srpskog fudbala prirediti utakmicu za uživanje.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Beogradski "večiti" u sredu će četvrti put u godni na izmaku odmeriti snage. Biće to 156. "večiti" derbi koji će fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u okviru 22. kola Super lige odigrati u Humskoj.

Utakmici na stadionu Partizana prethodio je žestok ritam sutrašnjih rivala i veliki uspesi koje su ekipe Miroslava Đukića i Vladana Milojevića ostvarile na evropskoj sceni.

Tako ćemo drugi put u tekućoj sezoni imati prilike da gledamo evropski "večiti" derbi jer ćemo oba tima na proleće gledati u eliminacionoj fazi Lige Evrope.

Treneri Partizana i Crvene zvezde suočili su se sa određenim kadrovskim problemima uoči 156. "večitog" derbija tako da ni Đukić, ni Milojević, sutra neće moći da računaju na sve igrače koje su želeli da imaju u timu.

"Večiti" derbi u Humskoj sigurno će propustiti Marko Janković (povreda trbušnog mišića) i Nemanja Radonjić (povreda metatarzalne kosti), a videćemo koga još neće biti u protokolu za meč.

Partizan zaostaje devet bodova za liderom prvenstva i za očekivati je da Miroslav Đukić na teren pošalje sastav koji će jurišati na pobedu. To praktično znači da će se trener Partizana odlučiti za tim koji je izveo na megdan Jang bojsu pre tri nedelje, sa izuzetkom povređenog Marka Jankovića čije će mesto zauzeti oporavljeni Zoran Tošić.

Napomenimo i to da je Milan Mitrović takođe pod znakom pitanja i da bi umesto njega u tandemu sa Nemanjom Miletićem mogao da zaigra Bojan Ostojić.

Partizan: Stojković - Vulićević, N. R. Miletić, Mitrović (Ostojić), N. G. Miletić, Tošić, Jevtović, Everton, Pantić - Ožegović, Tavamba;

Veću nepoznanicu pred sutrašnji "večiti" derbi predstavlja sastav Crvene zvezde jer je Vladan Milojević u prethodnom periodu pravio veliki broj rokada i eksperimentisao sa formacijama.

Pitanje svih pitanja tiče se izbora formacije i da li će Milojević napasti Partizan sa dvojicom klasičnih napadača ili će prednost u odnosu na Aleksandra Pešića dobiti Ričmond Boaći.

Imajući u vidu formu bivšeg fudbalera Tuluza i Atalante trebalo bi ga očekivati u startnoj postavi, a to znači da će sa njim u tandemu igrati i reprezentativac Gane Ričmond Boaći.

Konačan odgovor na pitanje u kom će sastavu Zvezda početi "večiti" derbi dobićemo sutra oko 17 časova. Evo jedne od mogućih opcija.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Srnić, Donald, Krstičić, Kanga - Boaći, Pešić;

Utakmica 22. kola Super lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Wednesday, 13.12.2017
09:04

ANTONOV > N.G. Miletic, RADIN > Jevtovic. Ako i bude igrao, Ostojic bolje da bude u timu umesto Miletica nego umesto Mitrovica, neko moje misljenje...

avatar
carbone
Wednesday, 13.12.2017
08:20

realno je da Zvezda dominira i dobije derbi sa vise od dva gola razlike..sve osim toga je poraz jer je i vise nego kvalitetan tim..pozz

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 13.12.2017
00:21

Treba igrati sa dva napadaca, znaci Pesic i Boaci jer je odbrana Partizana blagi uzas.

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 13.12.2017
00:01

Ono što stoji jeste da će bar 60 posto ljudi biti uskraćeno gledanja sutrašnjeg derbija,pa se ovom prilikom javno zahvaljujem ljudima iz FSS-a koji su promenili termin,umesto u 19 časova koje je planirano oni su izveli stvarno jednu genijalnu stvar i vratili jedan sat u nazad,te tako neću uspeti ni bar to drugo poluvreme ovog Evropskog večitog derbija da odgledam...

avatar
Navijacc
Wednesday, 13.12.2017
00:53

Realno mogli su da igraju i u 20:00 sto je i najbolje

avatar
Milorad
Tuesday, 12.12.2017
23:23

Dovedite iliju stolicu za trenera. Ako ovaj ostane ispascemo od plzena. A ovi je istorijska sansa sa nikakvim timom dogurati daleko. I sledece godine sa ovim kanta timom bicemo drugi.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.12.2017
22:59

Samo bih umesto Kange stavio Gobelju ili Milica, a Kangu uveo u 60. minutu umesto Boacija ili Pesica

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 12.12.2017
22:52

2 kao kuca, ako sve bude reguralno. Zvezda na svakoj poziciji kvalitetnija.

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 13.12.2017
00:19

Sanjajte Evertona Luiza,nikada necete imati stranca kao njega,a i sutra će vam ponovo pokazati ko je i šta je,malo ste ga zaboravili.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 13.12.2017
18:43

Dzabe kad smo 3 puta kvalitetniji ☺

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 13.12.2017
00:22

Hahahaha ,na poziciji sudije . Jedino ste bolji po bokovima i nigde vise