Šta to sad sprema Ivica Iliev? ''Bićete iznenađeni!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.12.2016.
23:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Partizana već je navikao navijače na atraktivna pojačanja, pa svi nestrpljivo čekaju njegov naredni potez.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ipak, posle angažovanja Leandra Tavambe i dogovora o ostanku sa Leonardom i Evertonom, Ivica Iliev je sada više orijentisan ka eventualnoj prodaji nekog od ostalih prvotimaca.

Pisali smo već da je sportski direktor crno-belih otputovao u Italiju, gde je, osim prisustva večerašnjoj utakmici između Intera i Lacija (3:0), planirao i neke poslovne poduhvate.

''Novosti'' večeras prenose da je Fiorentina pokazala interesovanje za Nemanju Mihajlovića, a odranije je poznato da se Juventus zanima za najveće ''bisere'' crno-belih iz aktuelnog sastava - Dušana Vlahovića i Nikolu Milenkovića.

Crno-beli takođe pokušavaju da pronađu angažman i Nikoli Đurđiću koji je postao prekobrojan u napadačkim redovima, pa možda i za njega bude interesenata na Apeninskom poluostrvu.

A pred polazak u Italiju, Iliev se u izjavi pomenutom listu osvrnuo i na medijske spekulacije oko potencijalnih transfera u vezi sa Partizanom. Tom prilikom najavio je i neka nova iznenađenja.

''Moram da priznam da novinari nisu mnogo pogodili u poslednjih mesec dana sa imenima onih koji će doći u Partizan, ili sa onima koji odlaze iz Partizana.

Mnogi će biti iznenađeni kada čuju neka imena koja su se zaista dovodila u vezu sa našim klubom i sa kojima sam lično pričao. Tu mislim i na dolaske i na odlaske'',
izjavio je Iliev i potvrdio da ga, kad su dolasci u pitanju, zanima još samo štoper.

To bi, prema današnjim informacijama, trebalo da bude iskusni Nikola Vujadinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
EDO
Thursday, 22.12.2016
13:35

I dalje nam treba plej..i dalje nam trebaju krsteni bekovi pogotovo desni..jedan stoper i jedan brz crnac poluspic tipa Oumaru...

avatar
Thursday, 22.12.2016
14:19

Manite se napadaca, imamo Mihajlovica, dolazi i Tavamba, imamo te klince. Doduse, ako dodje Lutovac, on je desnokrilni napadac Hahaha Golman, bekovi, desni stoper, centralni vezni, desni vezni, eventualno desno krilo, ali i taj golman samo ukoliko Marko Nikolic i dalje ne zeli i odbija da ukaze poverenje onome ko je sigurno bolji golman od Filipa Kljajica, a nas je clan. Nekako mislim da je sansa da ce NS braniti 50%.

avatar
Thursday, 22.12.2016
13:09
avatar
Thursday, 22.12.2016
10:33

REVOLTOVO PROLECE:): ?/Stevanovic (Jovicic, Trnic/Popovic)- ?/Vulicevic (Cucin), ? (Ostojic), Milenkovic (Bosnjak/*Cirkovic), ?/Miletic (Bogosavac)- ?/Stevanovic (Jankovic/Djurickovic), ?/Marjanovic (Nisic), Everton (Radin), PARTis(t)anista Leonardo (Damnjanovic)- Tavamba (Djurdjic), Djurdjevic (Vlahovic, Jovanovic). Prodati Kljajica, Goguu, Jevtovica, Kosovica, poslati Ilica u zasluzenu penziju, prodati Bozinova, dobro razmisliti za Nemanju, receno je u Vesniku da ne moze da dodje vise od 2-3 igraca, odnosno da bi to bio problem, OK, ali onda barem iskoristite trziste za taj broj igraca koja ce biti pojacanja za Partizan, nemojte da idete ispod tri ni sada, a(li) ni na leto. Naravno, pricam(o) o pridoslicama koje bi zaigrale za prvi tim, igrace za (siru) rotaciju mozemo da pronadjemo i na nasem podneblju...

avatar
Hromi
Thursday, 22.12.2016
23:01

Daj ne davi filozofe

avatar
Thursday, 22.12.2016
23:43
avatar
Thursday, 22.12.2016
01:56

Pa zato dovode stopera od 30. godina.Puna liga dobrih stopera,akademija puna talentovanih klinaca, i oni dovode igraca kineskog kluba.Jos je bio i igrac zvezde...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 22.12.2016
14:34

Pa ne mogu obojica štopera da budu klinci, Milenković mislim da ima tek 19-20 godina, pored njega su tu još Ostojić i Ćirković koji ima mislim, da oko 24 godina i još je mlad igrač.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 22.12.2016
19:41

Ne mora da bude, ali bolje je da bude neko malo stariji pored Milenkovića.

avatar
Thursday, 22.12.2016
18:53

I Bosnjak koji jos nema ni 18:-D

avatar
Thursday, 22.12.2016
15:33

Pa je resenje dovesti polovnjaka od 30 godina,iz kineske lige.Mislio sa na nekog iskusnijeg ko je vec u JSL,ali ne vec istrosene igrace kakav je ovaj.Po meni i igrac od 22 ili malo vise moze odlicno da igra stopera,nemora to da bude spoj iskustvo i mladost.

avatar
Thursday, 22.12.2016
00:35

Iznenadi nas tako sto ces dovesti i nekoga na sredini terena, ali i na barem jednoj od bekovskih pozicija, sta nam znaci ako dovedemo samo stopera?!

avatar
Petar Petar
Thursday, 22.12.2016
02:43

Ne razumem ko daje minus na sasvim realan i razuman komentar?? Desno pod obavezno mora da se neko dovede. Bar kao zamena Vuletu.

avatar
Thursday, 22.12.2016
12:57

Devet minusa and counting, ali ja imam devetsto devedeset i devet zivota, neka se okanu coravog posla:-D Nisam za to da taj novi bek bude zamena Vulicevicu, to sam vise puta napominjao, Cucin moze njega da menja vec sada, a i Ostojic, Radin pa cak (neverovatno mi je sto cu ovo napisati, ali takva su vremena dosla Hahaha) mozda i Cirkovic, a znamo da ni Bogosavcu to nije bilo strano:-D