Šta u Vojvodini kažu za transfer Jovančića?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.05.2018.
14:09
Izvor: Sportske.net

Dušan Jovančić bi mogao potpuno besplatno da stigne u Crvenu zvezdu na kraju ove sezone, a šta o tome misle u Vojvodini?

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Dušan Jovančić je svakako jedan od najboljih fudbalera Vojvodine u ovom trenutku, a u najavi utakmice protiv Crvene zvezde oglasio se Goran Šaula, pomoćnik šefa stručnog štaba.

"Na njega takve stvari ne mogu da utiču, izvanredan je momak i igrač, pa me ne cudi što Crvena zvezda hoće da ga dovede. Njega je prošle zime hteo i Partizan, pa samim tim, kad se ta dva velikana interesuju za njega, to znači da ima i igračke i ljudske kvalitete", rekao je Šaula na pitanje da li utiču priče na Dušana Jovančića da će preći u Crvenu zvezdu.

Šaula je i čestitao titulu crveno-belima.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na tituli i izvanrednoj sezoni, u kojoj su u Evropi odigrali fenomenalno i nisu imali sreće da odu još dalje. Što se tice nedeljne utakmice, Crvena zvezda je favorit i tu nema dileme, ima kvalitetniju ekipu od nas, ali mi imamo obavezu da pružimo maksimum i ne sumnjam da će tako biti. Probaćemo da ponovimo igru kao protiv Partizana i videćemo za šta će to biti dovoljno
", rekao je Šaula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 11.05.2018
20:05

Ne treba Vojvodini bodovi ni za sta, tako da ova utakmica je revijalnog karaktera, prijateljska, uostalom, skoro svaka izmedju ova dva kluba, osim onog kratkog perioda kada je Vojvodinu vodio Stolica, bila je prijateljska, tj. Vojvodina je prijateljski Zvezdi poklanjala bodove...

avatar
Vanja Grubač
Friday, 11.05.2018
17:10

Klasična filijala...u Partizan ni sa obeštećenjem a u rupu kao slobodan igrač.

avatar
Man united
Friday, 11.05.2018
19:08

Да је филијала, онда би нам га продали за неку смешну суму. А то где ће да пређе ћемо видети. Биће слободан играч, и не може нико да му одређује где ће да игра. Можда пређе и у Партизан. Само нзм какву би онда причу причао.

avatar
RašaNoviSad
Friday, 11.05.2018
16:33

pa i onako u zveuzdu svi dolaze it ljubavi a odlaze sa oproštajem duga i tužbom

avatar
NAJVECI IKADA
Friday, 11.05.2018
19:45

Pokloni se sampionu Srbije