Stadion bio prazan, a Ben oduševljen podrškom navijača

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.05.2018.
13:25
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da ga su ga navijači kluba oduševili na subotnjoj utakmici protiv Spartaka, iako je igrana pred praznim tribinama stadion "Rajko Mitić".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zvezda je zbog suspenzije subotnji meč 35. kola Super lige Srbije igrala pred praznim tribinama, ali su navijači crveno-belih bodrili ekipu van stadiona.

"Bilo mi je žao kada sam čuo da ćemo igrati bez naših navijača, ali oni su i ovog puta uspeli da nas oduševe. Iako nisu bili na tribinama, nije izostalo pesme i podrške tokom svih 90 minuta i hvala im na tome, oni su zaista naš vetar u leđa", rekao je Ben za klupski sajt.

Ekipa Vladana Milojevića pobedila je Spartak sa 4:0, a Ben je bio strelac jednog gola.

"Bio je to zaista zanimljiv i lep gol. Uvek kažem da želim na svakom meču da postignem gol, svakom pogotku se radujem. Iako je pitanje šampiona rešeno, nije nam nedostajao motiv na utakmici sa Spartakom. Pristupili smo joj sa velikom željom da pobedimo, kao što je to uvek slučaj. Srećan sam i ponosan što smo u tome uspeli", rekao je Ben.

Pvi put Ben je uz sebe na terenu imao mladog napadača Dejana Joveljića.

"Pokušao sam da mu pomognem i pre utakmice, znam da nije lako kada igraš prvi meč od početka i potrudio sam se da zna da ima i moju podršku. On je zaista fantastičan igrač, odigrao je odlično, postigao je dva gola. Prepustio sam mu da šutira penal baš zato što sam želeo da upiše prvenac u seniorskoj ekipi. Veoma sam srećan zbog njega", rekao je fudbaler Zvezde.

Još dve utakmice ostale su do kraja Super lige Srbije, a crveno-beli odmeriće snage s ekipama Vojvodine i Voždovca.

"Zaista sam zadovoljan svojom igrom, jer sam iz utakmice u utakmicu sve bolji. Skoro pet meseci radim sa ekipom, sada sam navikao na ekipu, a i oni su uvideli kako ja igram i odlično se slažemo. Sada smo fokusirani na dve preostale utamice pre odlaska na odmor, želimo da završimo u sezonu pobedama", kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke