Stadion u Surdulici spreman za premijeru!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.07.2015.
23:16
Izvor: Sportske.net

Radovi na rekonstrukciji stadiona u Surdulici privedeni su kraju sedam dana pre prvog meča koji novajlija u Superligi odigrati kao domaćin protiv ekipe Vojvodine.

fkradnik.org
fkradnik.org

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika debitovali su u subotu u Superligi remijem sa subotičkim Spartakom čime su upisali prvi istorijski bod u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Novajlija u Superligi odoleo je na severu Bačke čime je napravljena sjajna uvertira za ono što će uslediti narednog vikenda u Surdulici.

Radovi na rekonstrukciji stadiona u Surdulici lagano se privode kraju o čemu svedoči i fotografija koja je tokom večeri postavljena na zvaničan "Tviter" nalog Radnika.

"Novo ruho našeg stadiona. Spremamo se za superligaški debi u Surdulici" stoji na "Tviter" nalogu Radnika.

Na fotografiji se može videti da su radovi na postavljenju stolica, loži i krečenju privedeni kraju pa ostaje da u narednih sedam dana neimari finiširaju ditalje i spreme stadion za superligaški debi.


Naredne nedelje Radnik će u Surdulici ugostiti Vojvodinu u okviru drugog kola Superlige, dok će prva utakmica pod svetlošću reflektora biti odigrana u 6. kolu kada u Surdulicu dolazi Zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komreolne
Sunday, 19.07.2015
12:54

Bravo Surdulicani, drago mi je za jug Srbije.Srecno

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 19.07.2015
09:14

Ko vama dade dozvolu pa to je strasno,stadioni su nam katastrofa,pocevsi od kapaciteta,podloge osvetljenja.

avatar
pjer
Sunday, 19.07.2015
07:52

u zadnjih nekoliko godina debitatnti u superligi su klubovi koji su ekspresno dosli iz beton lige koji ni sadion nisu imali i onda se stadio radi u poslednji cas ako i tad bude gotov ....