"Stadionska groznica" u Srbiji, nakon Beograda novi stadion dobija i Novi Sad?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 25.12.2019.
13:45
Izvor: Sportske.net

Projekat izgleda sjajno.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon najave da bi FK Grafičar mogao da dobije novi stadion, veoma lepo fudbalsko zdanje mogao bi da dobije i grad Novi Sad.

Član Prve lige Srbije Kabel iz Novog Sada objavio je plan rekonstrukcije svog sportskog kompleksa i stadiona koji bi imao kapacitet od 2.500 sedećih mesta.

Pored stadiona, u planu je da se sagradi i pomoćni teren sa veštačkom travom, sportska hala za futsal, akademija sa internatom, kao i upravna zgrada.

Kada se ceo projekat izgradi, iz Kabela očekuju da zaigraju u Superligi.

"Očekujemo da sve procedure oko izgradnje stadiona mogu da budu gotove do početka sezone 2021/22 i da tako naš klub zaigra u Superligi na modernom kompleksu kakav je svojim rezultatima poslednjih godina i više nego zaslužio", istakao je predsednik Upravnog odbora Kabela Miloš Nikačev.

Fotografije možete pogledati ispod, ukoliko se ove najave obistine, Novi Sad će dobiti još jedan velelepni sportski objekat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 25.12.2019
19:41

Dugovi u Srbiji nikada veci,narod zivi nikada losije,plate nikada manje a u Srbiji se gradi 4 stadiona (CZ,Graficar,Kabel i nacionalni) i gde je tu logika?Problem je sto ovo sada nije situacija da bilo ko dobije novac od drzave za gradjenje bilo kakvog stadiona!!Predpostavljam da ce pretplata za javni servis porasti ili ce porez biti jos veci ipak treba isfinansirati ovo bahacenje fss i drzave...

avatar
REV
Wednesday, 25.12.2019
18:12