Stanković blista: "Moji igrači su fenomenalni!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.05.2022.
21:58
Izvor: Sportske.net

Ponosan je Dejan Stanković.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegovoj ekipi olakšalo posao to što je već na početku današnje utakmice postigla gol protiv Vojvodine i da je ponosan na igrače jer dobro igraju pod pritiskom.

"Kada se utakmica otvori na ovakav način koji smo uvežbavali na treninzima, da u drugom minutu dobro izvedeš prekid, napraviš sjajan blok i postigneš lep gol, onda se dosta lakše kontroliše meč. Ne mogu da kažem da je bilo lako, ali lakše svakako", rekao je Stanković posle utakmice. 

 Zvezda je pobedila u Novom Sadu Vojvodinu sa 3:0, u utakmici 34. kola Super lige Srbije i stekla pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan. 

 "Bilo je neiznudjenih grešaka, kao i protiv Čukaričkog, ali igramo sreda-nedelja i mnogo je pritiska. Sve se to oseća, vidim i po mojim igračima, kojima čestitam iz sveg srca. Fenomenalni su i ponosan sam na njih. Hvala i navijačima, jer je atmosfera bila ponovo kao da smo kod kuće igrali. Pozivam ih da dođu i na sledeću utakmicu protiv Radničkog koja je jednako važna i gde nam trebaju nova tri boda da se približimo cilju", naveo je Stanković. 

 Naredne subote Zvezda će na svom terenu igrati protiv Radničkog iz Niša. 

 "Imamo dugačku nedelju pred nama, tako da ćemo moći da se odmorimo i dobro da pripremimo utakmicu protiv Radničkog, jer na 'Marakani' smo igrali protiv njih 1:0 i 0:0. Dobro se brane, nismo uspeli da budemo dovoljno efikasni protiv njih na domaćem terenu jer su izuzetno čvrst protivnik. U Nišu smo odigrali fenomenalnu utakmicu, ali kad prodje vreme menja se i forma i mnogo toga, ali naš cilj ostaje isti - titula", rekao je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke