Stanković je večiti optimista, sada ima i dobar razlog!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.07.2020.
22:10
Izvor: Sportske.net

Optimizam izlazi iz Dejana Stankovića.

Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©
Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je prezadovoljan nakon pobede protiv Borca iz Banjaluke, ali i da se plaši povreda u ovakvim utakmicama.

"Prezadovoljan sam kada izađemo sa utakmice na svojim nogama i kada nema nikakvih problema. Radimo jako, plašimo se prijateljskih utakmica zbog toga i prezadovoljan sam kada završimo bez povrede", rekao je Stanković.

Zvezda je danas slavila sa 3:0 protiv Borca, a strelci su bili Spiridonović, Nikolić i Radulović.

"Momci rade fenomenalno i i bilo bi šteta da neko sada otpadne. Zadovoljan sam jer smo još u fazi dobrog i teškog rada, vide se zahtevi, noge su teške, ali vidi se rad. Usvajamo ono što radimo, ima još vremena da se zategnemo. Veliki sam optimista", kaže Stanković.

Ima i razlog da bude optimista.

"Nema dobrog napada bez dobre odbrane. Radimo svakodnevno, to je neophodno u kvalifikacijama za Ligu šampiona, mnogo je važno da nakon svega što smo prošli od 11. do 28. jula još jednom zahvalim stručnom štabu na lojalnosti, profesionalnosti. Takođe, hvala i našem 'mediko bloku', koji je pružio igračima neophodnu negu. Radili su do dugo u noć. Hvala svima na Divčibarama i u Staroj Pazovi. Osećali smo se kao kod kuće", rekao je Stanković.

Zvezda prvi meč u sezoni igra protiv Novog Pazara na svom stadionu već 1. avgusta.

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 29.07.2020
09:10

Meni smetaju njegove neodmerene euforične izjave. Čoveče, umiri se, stani na loptu, u hodu se posveti i sopstvenom usavršavanju, puno toga ti nedostaje.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 28.07.2020
23:18

Mister,šta kažeš,Spirodonović,Kanga,Makeda,Katai i Ben ili neko mesto Bena na smenu.Može i Bane,dobar je za L.Š.Za naše prvenstvo ima ih.To bi bio napad da ga nije bilo od 1991g.Neke rasprodajte pa pošto bilo i onako ne igraju.

avatar
Dimitrije Petrovic
Tuesday, 28.07.2020
23:07

Postoji igra, proradio i taj ivanić, za sad deluje da su katai i spiridonović dobra pojačanja, samo se bojim da se ne desi kao i posle proslih priprema kada se videla neka ideja u igri, pa posle u prvenstvu opet sve po starom, bezidejno. Igra se mnogo lepsi fudbal nego kod milojevića npr, al tad je odbrana donosila rezultate, a bojim se da ona nije jača strana kod dekijeve zvezde, tako da nisam ubeđen da će biti evropa i ove godine...

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 28.07.2020
22:41

Lepo je biti optimista, ali nrate ima mnogo stvari u nasoj igri koje se meni ne dopadaju, ali necu u detalje.

avatar
Dorotej
Wednesday, 29.07.2020
14:12

Delim to mišljenje. Nismo navijače toliko mutavi (k'o onaj Vlada Mutavi iz Partizana), da ne vidimo šta ne valja.