Stanković (još) nema vremena za Partizan, a zna li najjaču postavu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.02.2020.
15:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Došlo je vreme za rezime zimskih priprema.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je na najbolji način okončala seriju utakmica u turskom Beleku, pobedom nad ekipom Dunajske Strede rezultatom 4:0.

Zvezdin ukupni bilans ove zime tokom priprema na Kipru i Turskoj su tri pobede (Aris, Arka, Dunajska Streda) i dva remija (Vardar i Celje).

Trener Dejan Stanković je zadovoljan učinjenim, pa i u mečevima u kojima njegov tim nije uspevao da ostvari pobede.

Ipak, najjaču postavu ne želi da izdvaja, ali je u svojevrsnoj generalnoj probi, u ubedljivoj pobedi nad Dunajskom Stredom na teren izveo ovu postavu: Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Petrović, Jovančić - Gavrić, Ben, Nikolić - Boaći.

''Ne može da se kaže da se iskristalisala startna postava jer ne možete da celu sezonu igrate sa 10 igrača. Pričao sam sa njima, rekao im - ko igra minut, 45 ili 90 svi moraju da budu spremni i da odgovore obavezama. Ne da spuste kofere, da se opuste i rezoniju  'ja ne igram ili ja igram'.

Ovi koji igraju moraju stalno da budu spremni, jer ima nekog na klupi koji jedva čeka da zaigra. Što se tiče tog odnosa, rekao sam im svi gubimo ili svi dobijamo.

Niko mi neće biti slab kad izgubimo, niko mi neće biti najbolji kad dobijemo. Razmišljamo kao grupa, pozitivno. Kako treba da se ponašamo na terenu tako i van njega'', izjavio je Stanković, prenosi klupski sajt.

Završne pripreme obavlja i Zvezdin najveći rival Partizan, koji je trenutno u Kataru, gde učestvuje na ''Premijer kupu''. Stanković uverava da nije pratio mečeve crno-belih.

''Uz dužno poštovanje, nisam. Imao sam mnogo posla. Radio sam na nama, a za par nedelja će doći dan kada ću ih gledati i analizirati'', zaključio je Stanković.

Video: YouTube/Crvena zvezda
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strah
Friday, 07.02.2020
00:20

Kakav krs od ekipe

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 06.02.2020
20:28

Због тога смо ми великан а они мали клуб.

avatar
Dorotej
Thursday, 06.02.2020
18:03

Ma mi nismo Partizan. Gledamo u svoje dvorište, bavimo se svojim problemima.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.02.2020
17:18

Kakav trener, kakav Gospodin, kakav Zvezdas, kakva Srbenda je ovaj nas Deki Stnakovic.

avatar
Ovono
Friday, 07.02.2020
07:58

To Srbenda mu i nije kompliment. Zvuci kao balvan. Srbin covek i to dingospo.

avatar
Ovono
Saturday, 08.02.2020
12:22

Ne prarim ja tebe lijepi, no se ne skidas sa ovih vesti. Dobrih ili losih, crveno ili crno belih. Pa cak ni to nije poenta nego sto si balvan i prosto neverujem da te do sada neko iz redakcije nije blokirao. Razlog je jednostavan. Simbolizujes sve najgore u nasem narodu. Zbog takve glave i slicnima tebi smo tu gde jesmo. Seselja bi mogao uporediti sa tobom. Smislom za humor i tog blago receno gadnog sto nas muceni narod koci da bude normalan i bar pokusa tako nesto lijepi. Dal si lijep i to je diskutabilno jer ne moze neko lijep da bude tako i toliko naopak.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 07.02.2020
18:13

Ni za mene nije kompliment sto me redovno pratis ljepi, ali samo nastavi jer mnogo si mi talican.