Stanković o ''Brđanima'': ''Lepo su se 'namestili'''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.03.2021.
20:11
Izvor: Beta

Trener Zvezde pohvalio sutrašnjeg rivala.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da Čukarički u predstojećoj prvenstvenoj utakmici nema šta da izgubi i da očekuje težak meč, a da njegova ekipa mora da suzbije redove i izdrži težak raspored i probleme sa sastavom.

"Čukarički je u odličnoj formi, to potvrđuju u poslednje vreme, posebno u poslednjih nekoliko utakmica, protiv korektnih protivnika, pokazali su da igraju lep fudbal, da su u takmičarskom ritmu i da su se lepo 'namestili'. Nemaju šta da izgube, sigurno će doći ovde sa namerom da nas iznenade. Očekujem težak meč", rekao je Stanković za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u nedelju od 19.15 na svom terenu protiv Čukaričkog, utakmicu 26. kola Super lige Srbije.

"Mi smo već u ozbiljnoj seriji utakmica, gde samo odmaramo i igramo. Sustigli su nas problemi kada je korona virus u pitanju, Falćineli i Falko su van stroja, takođe Eraković nije sa timom. Moramo da suzbijemo redove do 20. marta i utakmice koju ćemo odigrati protiv Mladosti iz Lučana, a zatim ćemo imati lep odmor od četiri ili pet dana da privedemo sezonu kraju onako kako Crvena zvezda zaslužuje", naveo je Stanković.

Zvezda je prva na tabeli sa 68 bodova, šest više ali i utakmicom manje od drugoplasiranog Partizana. Čukarički je treći sa 51 bodom.

Zvezda i Čukarički su do sada odigrali 58 utakmica u svim takmičenjima, crveno-beli su pobedili 45 puta, uz četiri remija, devet poraza i gol razliku 140:47.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke