Stanković se oprašta od Superlige

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.12.2014.
23:06
Izvor: Sportske.net

Zamenik kapitena FK Partizan Vojislav Stanković u nedelju će odigrati poslednji meč u crno-belom dresu u Jelen Superligi, pošto će na kraju jesenjeg dela prvenstva postati slobodan igrač koji će bez obeštećenja moći da napusti Humsku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Zavesa na jesenji deo sezone u Jelen Superligi u Humskoj će biti spuštena u nedelju kada Partizan dočekuje čačanski Borac u okviru 15. kola domaćeg šampionata.

Crno-beli su već overili titulu jesenjeg prvaka a duel sa Borcem imaće posebnu težinu za Vojislava Stankovića koji na kraju jeseni najverovatnije odlazi iz kluba.

"Biće ovo, kako sada stvari stoje, moj poslednji prvenstveni meč u dresu Partizana. Nadam se da ćemo i ekipa i ja posao obaviti na najbolji mogući način" rekao je Stanković a prenose "Novosti".

Momak rođen u Vranju obeležio je svoju dosadašnju karijeru golom koji je u penal seriji sa Anderlehtom postigao u Briselu i tako omogućio Partizanu plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

"Zahvalio bih se svima koji su me podržavali poslednjih godina i kada je bilo dobro i, posebno, kada nije. Proživeo sam mnogo lepih trenutaka u Partizanu, osvojio mnogo trofeja, a moram da istaknem i da mi je mnogo značila podrška najvernijih navijača sa južne tribine" kaže Stanković.

Poslednja utakmica u crno-belom dresu Stankovića očekuje u četvrtak kada u Humskoj gostuje Asteras ali će sutrašnji duel sa Borcem biti poslednji prvenstveni za vicekapitena crno-belih.

Utakmica Partizan - Borac igra se u nedelju sa početkom od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 07.12.2014
10:42

umesto da uzememo neke pare za njega , oticice dzabe ... jeste da je panj ali mozda smo mogli da ga prodamo ...

avatar
Sunday, 07.12.2014
13:28

Da smo mogli odavno bi taj otisao. Niko njega nece ni mi da platimo :D