Stanković: ''Sreća nas nije pogledala, moramo da prihvatimo realnost''

Autor: Beta Beta
petak 18.09.2020.
16:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da veruje u svoje igrače i da smatra da mogu obezbede plasman u grupnu fazu Lige Evropa.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda će 1. oktobra gostovati boljem iz meča Ararat - Celje, u okviru plej-ofa za Ligu Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

"Ko god da prođe u meču Ararat - Celje neugodan je rival. Čim su došli dovde, znači da poseduju kvalitet, a na nama će biti da prepoznamo koje su im slabe tačke i da probamo da iskoristimo to", rekao je Stanković, prenosi klub.

Zvezda će i treći put zaredom u kvalifikacijama za evropska takmičenja biti gost.

"Nažalost, sreća nas nije pogledala, jer smo ponovo gosti, treći put zaredom, što je prednost za rivala. Mnogo bi nam lakše bilo da igramo na našem stadionu, ali moramo da prihvatimo realnost, da zanemarimo sve negativne faktore i da se fokusiramo na nas", dodao je Stanković.

Zvezda će do utakmice sa pobednikom meča Ararat - Celje odmeriti snage sa Voždovcem i lučanskom Mladosti.

"Ima još dve nedelje do utakmice, do tada imamo nekoliko izazova u prvenstvu i polako, idemo korak po korak. Trudim se uvek da razmišljam o mojoj ekipi, o onome šta mi treba da uradimo da bismo pobedili. Ako budemo odigrali onako kako znamo i umemo, verujem da ćemo ostvariti uspeh i plasman u Ligu Evrope", rekao je Stanković.
-
Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emil Lackovic
Saturday, 19.09.2020
05:30

Koliko bi nasa Zvezda dobila para da prodaju Terzica,Stankovica,i Mrkelu da daju na poklon mozda bi uzeli dobre pare a mozda bi morali doplatiti javi te de Delije sta midlite o ovoj ideji pozdrav za najbolje navijaca u cijelim svijetu

avatar
gorango
Friday, 18.09.2020
23:49

Ostani ti Deki, jos malo se uci na nasoj (tvojoj) Zvezdi, pa kad nas dovoljno ukanalis sa ovom dvojicom magaraca (necemo ih imenovati), a ti onda negde dalje nastavi svoju karijeru.
Kako nisi uzeo da se ucis na Interu na primer?

A da, tamo niko normalan ne razmislja tako.
Pa tebe je ta Zvezda stvorila, zar te nije sramota?

avatar
crno-crveno
Friday, 18.09.2020
22:17

A da si ti gospodine stankovicu prihvatio da vodis omladince C.zvezde da malo ispeces zanat ili nekog italijanskog drugoligasa pa kad steknes iskustvo da se javis ovako se samo brukas i unistavas CZ

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 18.09.2020
21:52

Stankovicu realnost je da ti nema spojma. Ti umesto kreativnog igraca Velje Nikolca za organizatora igre stavis najsebicnijeg igraca Geolora Kangu, a Vukanovica koji razbija po bokovima ti stavis na mesto centarfora, a sporog Bena od koga se lopte odbijaju kao od bandere stavis na bok. Ako je neko kriv za ovaj neuspeh to si samo ti Stankovicu, a da imas zdravu pamet i cist obraz podneo bi neopozivu ostavku. Nikad nismo imali laksi put da osiguramo LE i za plej-off Lige Sampiona, ali ti si nam taj san pretvorio u kosmar Dejane Stankovicu. Stankovicu gubu se iz Zvezde zajedno sa svojim italijanima, Terzicem i Mrkelom jer vis ste samo steta za Zvezdu.

avatar
Emil Lackovic
Friday, 18.09.2020
21:41

Kakva sreca ako ste profesionalci onda gledaj profesionalno spremi fudbaleri i nemoj pricati da imas iznenadzenje jer uvjek Zvezda najebe.Nije vazno skim igrati nego zapni te i pokazite da ste zasluzili ligu evrope

avatar
Gogi-11
Friday, 18.09.2020
20:12

Da si podneo ostavku lako ni smo prihvatili realnost ovako tesko klubu u kome si ti trener i tesko klubu u kome ti kako rece falcinelija vidis kao prvog spica.... tebi terzicu i mrkeli ako je golgeter onaj ko da 3-4 gola za 70 utakmica to govori koliko ste strucni

avatar
Dorotej
Friday, 18.09.2020
18:30

Ima Stanković pravo da treba da prihvatimo realnost. Realnost je ta da je on nesposoban trener da vodi Zvezdu. Treba da se uči u nekom drugom klubu premda mislim da on nije čovek za trenerski posao i bolje da to batali.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 18.09.2020
17:49

Смешан човек. Срећу треба заслужити.

avatar
Scout Master
Friday, 18.09.2020
17:21

''Sreca nas nije pogledala'' Ova izjava u ovoj situaciji zaista meni mnogo otkriva o nasem treneru... unapred neki alibi i neki izgovori...strasno. Mene je sramota a i vas treneru bi trebalo da bude itekako da izjavite ovako nesto u ovoj situaciji. Izbace nas penzioneri sa Kipra...prosek godina 35...i vi gospodine kukate sto niste izvukli...sta, koga...? Radnicki Pirot!? sve je jasno, tuuugaaa... Uprava napolje!!!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 18.09.2020
20:24

Не знам кога су очекивали. Имали смо отворен пут ка такмичењу: Гибралтар, Тирана, Омонија. То није добар жреб, то је бинго! Имали смо ЛЕ у џепу. И ни то нисмо били у стању да искористимо

avatar
crno-crveno
Friday, 18.09.2020
22:23

treba da pogledaju backu topolu sa dva igraca manje za 20min dali dva gola a zvezda kipranima ne moze umuva 1 gol za 120min.

Da je pravde drzava tj fss bi trebao da nagradi onu igru. Da pritegne sudije da ne smiju cz i parizanu da se gleda kroz prste pa nek bolji pobedi

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 18.09.2020
16:54

"Срећа нас није погледала" ?!!? Са жаљењем констатујемо да нисмо извукли представника Андоре, Гибралтара и Сан Марина... Када смо извлачили Краснодар, Салцбург и Јанг бојс нико није кукао...

avatar
babaroga
Friday, 18.09.2020
17:25

Možda bi bili zadovoljni da smo izvukli Grafičar. Ne volim ove alibi priče unapred, nije to naš manir.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 18.09.2020
20:19

Тачно. Ако победимо, биће да смо победили не знам кога. Ако не, биће "сви данас играју фудбал" и "нема лаких противника". Или приче о буџету...

avatar
miki2
Friday, 18.09.2020
17:30

A pogledaj zadnjih 20 godina jesmo li nekog pobedili u gostima. Realno ni sa Milojevicem nismo nikog pobedjivali u gostima. Tako da nije lako igrati u gostima.

avatar
Stefan Lazović
Friday, 18.09.2020
16:47

NE razumem sta je tu prednost. Prazan je stadion. Teren je teren. Gol je istih dimenzija svuda. Kako jednima tako i drugima. Da ides na turnir negde, na svetsko, jel se zalis sto ne igras na svom terenu??

avatar
miki2
Friday, 18.09.2020
17:31

Pa nije isto. Prvo treba da se naviknes na teren, putujes, organizacija hotela, i protivnik koji tih problema nema. Nije gostujuci teren samo publika.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 20.09.2020
23:50

Zato se i ide ranije.

avatar
babaroga
Saturday, 19.09.2020
08:34

Aklimatizacija najveci problem. Zbog posla cesto putujem i veoma su mi jasni ti problemi. Drugacija nadmorska visina, temperatura, vazduh, hrana, voda... Odem u Austriju pa mi treba 2-3 dana da budem svoj, kad putujem u Svedsku to je i vise. Najgore je na jug otici, telo se teze privikne na visoke temperature i visoku vlaznost vazduha.

avatar
Gogi-11
Friday, 18.09.2020
22:24

O putu i hotelima brinu drugi ljudi ne treneri i fudbaleri... treba da se naviknu na teren a zasto jel teteni u gostma imaju krticnjake rovoveili sta vec.... nema smetaju tereni trava lopte linije svetla samo,nam neznanje ne smeta....