Stanković sutra u Laciju?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.08.2014.
12:27
Izvor: Sportske.net

Štoper Partizana bi već početkom nedelje mogao da bude prodat Rimljanima, ako Partizan smanji finansijske prohteve. No, to nije dovoljno da popuni kasu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako pišu italijanski mediji, konačni pregovori počinju sutra i sve bi brzo trebalo da bude gotovo.

Naime, Stanković kome ugovor ističe za šest meseci je veoma motivisan da se preseli u Seriju A, a Partizanu je ovo šansa da uzme neki novac za gašenje požara u klubu.

Međutim, to nije dovoljno, obeštećenje bi trebalo da bude manje od pola miliona evra, što praktično ne pokriva ni jedan mesec funkcionisanja kluba.

I dalje se govori o prodaji Živkovića, mnogo je informacija koje nisu baš pouzdane, ono što je sigurno je da je Benfika zainteresovana, ali za sada nema konkretne ponude.

Pričalo se takođe da Portugalci dobro znaju u kakvoj je situaciji Partizan i da nude mnogo manje nego što jedan od najtalentovanijih srpskih igrača vredi, no sigurno je da klub iz Humske neće prodati mladog igrača u bescenje.

Ono što još treba napomenuti je da bi Partizanu najviše odgovaralo da proda mladog reprezentativca, ali da on ostane u klubu još godinu dana, slično je urađeno sa Lazarom Markovićem kada su u Humskoj nevešto krili da su već uzeli novac od Benfike.

U svakom slučaju, klubu je hitno potrebna finansijska injekcija i eventualni odlazak Stankovića neće popuniti hronično praznu kasu. Požar je ugašen privremeno, no sigurno, bez svežeg priliva crno-beli se suočavaju sa najvećom neizvesnošću u ovom veku. Naime, niko se ne seća da je klub ovako teško funkcionisao i bio u institucionalnoj i svakoj drugoj krizi u novijoj istoriji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke