Stankovićev pomoćnik skautirao Napredak - Koji su to aduti "čarapana"?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 05.08.2021.
16:22
Izvor: Sportske.net

Posle remija sa Šerifom, Crvenu zvezdu očekuje

2021 Starsport.rs ©
2021 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević analizirao je predstojećeg protivnika srpskog šampiona - ekipu Napretka.

Nakon obaveza u evropskom takmičenju, Crvenu zvezdu očekuje susret sa kruševačkim Napretkom u Beogradu. Biće to četvrti susret crveno-belih na svom stadionu u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima.

Poslednji put, srpski prvak je ostao bez sva tri boda protiv Napretka 2018. godine kada je u Kruševcu bilo 1:1.

"Radi se o timu koji predvodi iskusni stručnjak i klubu sa bogatom tradicijom, bez obzira što se prethodne sezone borio za opstanak. Počeli su dosta stabilno imaju dve pobede i jedan poraz, uz veliki broj postignutih golova. Imaju dosta igrača koji možda nisu poznati široj javnosti, ali koji su igrali u našim domaćim klubovima".

"Pokazali su raznovrsnost u ova prva tri kola, imaju brzinu i po levom i desnom boku, da li  podrškom iz drugog plana preko bekova, da li su to Spremo ili Jovanović ili na krilnim pozicijama Kočić i Jovanović. Njih dvojica su postigli četiri gola, predvođeni Marjanovićem, koji je iskusan igrač na sredini terena i od koga mnogo toga zavisi u igru Napretka. Solidni su i u prekidima, raznovrsni, takođe imaju i visinu. Napredak je ekipa koja ima ravnotežu u igri, jasno zna šta hoće, nije to ekipa koja će prvenstveno želeti da brine o svom golu ovde", mišljenja je Milošević.

Izabranici Dejana Stankovića će sutra od 20 sati ugostiti ekipu Napretka u 4. kolu domaćeg prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke