Stanoje sklapa kockice, vraća se i dete Partizana, ali to nije sve!

Autor: Milovan Longinov
subota 05.09.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net

Biće ovo zanimljiv prelazni rok u Humskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Aleksandar Stanojević očigledno zna šta mu nedostaje i u skladu sa tim deluje na fudbalskoj pijaci.

Nakon što se vratio Aleksandar Miljković, spekuliše se da su sledeće mete - Svetozar Marković i Nikola Čumić.

Marković je dete Partizana, prošlog leta je napustio Humsku i otišao u Olimpijakos, ali tamo nije dobio šansu pa je drugi deo sezone proveo na pozajmici u Larisi. Partizan ga takođe želi na pozajmici, nije realno da ga otkupi, jer je u pitanju i dalje mladi igrač od svega 20 godina.

Što se tiče Čumića, on takođe nije u planovima trenera Pedra Martinsa i traži se najbolje rešenje, koje bi takođe mogla da bude pozajmica u Humsku.

Čumić je svojevremeno bio meta Crvene zvezde, ali je Olimpijakos dao više novca, pa je iz niškog Radničkog otišao u Atinu.

Čumić je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Radničkom, vratio se u Atinu, ali malo ko veruje da će imati minutažu pa sada nije isključeno da dođe u Humsku na godinu dana.

Ovaj 22-godišnjak igra krilnog napadača, ali može i kao najistureniji. Za Radnički je odigrao čak 112 utakmica i postigao 27 golova uz šest asistencija.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 06.09.2020
10:56

Dosta zamajavanja uprava napolje.

avatar
magister
Saturday, 05.09.2020
18:04

Upravo sam odgledao Letonija : Srbija 2 : 2. Utakmica nije dobro prošla (vidi se po rezultatu, čak vodili Letonci s 2 : 0), ali mi je bilo interesantno da odgledam snimak zbog Vlalukina i Šehovića. Verovatno sam preterano pozitivno i nekritički nastrojen prema Partizanovim dečacima, ali sam zaista oduševljen. Za Šehovića sam znao, on je jednostavno budući reprezentativac, ako se vrati i dobije šansu u Partizanu. Vlalukina sam gledao kao klinca (i dalje je mlad), tad je igrao stopera i zadnjeg veznog, ali je sad na beku - sjajan. To su dva moderna, tehnički i taktički sjajna igrača, koja na terenu deluju - pobednički. Šehović je u poslednjih 5 minuta imao nekoliko poteza (centaršut iz trka i iz okreta, dva šuta prema golu...) kojima zamalo što nije doneo totalni preokret, bio je opasniji od svih napadača. Vlalukin nije imao nijedan problem, sve je rešavao lako u defanzivi, stalno se nudio i utrčavao napred, imao dva, tri sjajna centaršuta. Biseri!

avatar
magister
Saturday, 05.09.2020
14:09

g. Stojković, Stevanović, Popović
db. Lutovac, (Pešukić), Vlalukin, Miljković (Vlalukin i Miljković su i stoperi)
st. Ostojić, Vitas, (Vujačić), Banjak, S, Marković, (Lalatović)
lb. Urošević, Brežančić, Šehović, (Ćorković)
zv. Zdjelar, Šćekić, Momčilović, (Knežević)
cv. Natko, (L. Pavlović), D. Stojković, Jojić
pol. Suma, L. Marković
kr. Asano, Stevanović, Čolić, (Stanojlović)
cf. Sadik, Matić, (Štulić), Arambašić

Ovo je spisak u koji su uključena i neka od najavljenih pojačanja, a u zagradu stavljeni igrači za koje mislim da će biti dati na pozajmicu, mada su i neki od onih (Arambašić), koje bih voleo da vidim uz prvi tim - već na pozajmici. Među tih 27 koje bih ja ostavio je čak 9 tih bonus igrača, a na spisku je osim njih još 5 takvih, znači ukupno 14.

To je u principu veoma, veoma dobar spisak. Važno je izvlačiti takmičarski i igrački maksimum od tima i od pojedinaca i unapređivati pojedince, uklapajući ih u nekakav idealno zamišljeni stil igre, agresivan, sa puno promena tempa, ali pre svega okrenut prema napred.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 05.09.2020
13:37

Ne sviđa mi se što razigravamo igrače za neki drugi tim. Marković da dođe samo uz opciju otkupa, isto kao i Čumić...

avatar
Dorotej
Saturday, 05.09.2020
12:54

Sa ovim "pojačanjima" Partizan ide u još veće probleme. Samo da ne bude opet Zvezda kriiva. Damjanac je kum od Stanojevića, istovremeno je zet od Terzića pa eto elemenata zavere.

avatar
Sanchez Bakero
Saturday, 05.09.2020
12:51

Presipanje iz šupljeg u prazno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.09.2020
12:12

Stojkovic- Vlalukin, Planic, Banjak, Urosevic- Zdjelar, Natko (Scekic)- Asano (Lutovac/Cumic), Suma, Stevanovic/Stojkovic- Sadik. Bojim se da Stanojevic zeli da se otarasi Sume, a posle njega i jos nekih stranaca...

avatar
Peca Partizan
Saturday, 05.09.2020
11:46

ni slucajno markovic mister kiks

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 05.09.2020
10:45

Marković, Šapić, Miljković, Vlalukin, Šehović, Jojić, Čumić...nijedan od njih nije pojačanje u odnosu na igrače koje Partizan ima na tim pozicijama, iako su neki od njih dobri igrači, a eventaulno bi Vlalukin kao bonus igrač bio poželjan.

avatar
magister
Saturday, 05.09.2020
13:48

Marković je kod nas igrao jako dobro, a i on je bonus. Vlalukin i Šehović takođe, a činjenica da su sve to dečaci iz naše škole, jako talentovani i da sa njima (možda) može da se pravi tim i na duže staze.

Jojić bi mi takođe bio dobrodošao kao naš igrač, ali mi deluje preskupo u odnosu na to što imamo i što igra poziciju između Natka i Sume... Miljković je očigledno doveden kao zamena za Miletića, isto naš igrač, pa mi je i to okej, mada se sećam njegovih kikseva. Šapića i Čumića - ne znam, ali mi je čudno da se traži toliko igrača za pozicije na kojima već imamo priličan broj jako kvalitetnih.

avatar
Limenka
Saturday, 05.09.2020
10:42

Prvi i jedini kriterijum za "pojacanje": da nema obestecenja i da nema klub

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 05.09.2020
17:38

Tuzno ali istinito....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.09.2020
10:16

Sveta tu i tamo, Cumic je OK opcija.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 05.09.2020
10:07

Savi nisu dali nista, a Stanoju koga god hoce da dovede..
Smisljeno su hteli Savu da oteraju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.09.2020
12:04

Savo je verovatno bio malo izbirljiviji.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 05.09.2020
14:00

Nisi u upravu, Savo ovakve igrace nikad ne bi ni dovodio o tome se radi, a koje je hteo uprava nije imala kintu,