Stanoje u ''Kao nekada'' objasnio svoj plan u Partizanu! ''Iščačkane'' još tri želje za pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.09.2020.
15:55
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Nije želeo da otkriva, ali na kraju je bar donekle popustio.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Novi TV projekat ''Arene Sport'', uz podršku ''AdmiralBet-a'' postaje već prepoznatljiv po ekskluzivnim informacijama, iako je tek drugi dan emitovanja emisije pod nazivom ''Kao nekada''.

Danas je prvi gost bio novi trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je u prvom delu razgovora potvrdio koju četvoricu novih igrača želi i sa kojima se pregovara, kao i dokle se stiglo u pregovorima.

Opširnije o tom delu razgovora čitajte u prilogu, a potom se Stanojević okrenuo analizi Partizanovog aktuelnog sastava, otkrivši pritom neke od svojih planova sa pojedinim igračima.

Odmah se videla nova uloga Lazara Markovića sinoć protiv Rada.

''Klasični sistemi u savremenom fudbalu više ne postoje, po mom mišljenju. Sa profilom igrača koji imamo nametnuto mi je da igramo različito od onoga što želim, mada ne mislim tu ništa negativno. Dao sam Markoviću jednu slobodu, igrao je u velikom klubu, zaslužuje da bude kapiten i njegova želja na treninzima to pokazuje.

Nema velike kretnje kao što bi imao na boku, sada je bliže golu''
, naglašava Stanojević.

Do sada je Sadik uglavnom bio najistureniji, ali Stanojević smatra da je moguć i tandem sa Matićem, što je i sinoć isprobao tokom drugog poluvremena.

''Kažu da Matić i Sadik nisu kompatibilni? Za mene su svi kompatibilni ako pravite određene kretnje. Marković može i u toku utakmice da se pomeri polulevo, desno, odlično oseća prostor, odmah se okreće ka golu...

Imate i Sumu koji je specifičan igrač, njemu je jedina pozicija iza napadača. Ipak je on igrač koji donosi razliku.
Natha vidim kao zadnjeg veznog, više volim da ulazimo iz zadnje linije, a on je tu fantastičan. U odnosu na Sadika, Asana, Markovića, Natha, Sumu... mi za sada pravimo igru. Zato želim Jojića, moderan sistem podrazumeva da se u toku igre menja sistem'', objašnjava Stanojević.

Kaže da stanje na tabeli ne želi još uvek da gleda, već tek onda kada se Partizan približi vodećoj Zvezdi.

A kada je u pitanju njegov povratak u Partizan, priznaje da je i sam bio iznenađen i da možda do toga ne bi ni došlo da je imao više vremena za razmišljanje.

''Nisam ni pomišljao da se vratim u Partizan, gledao sam utakmice, ali pomislio nisam... Nisam video sebe tu, ali dobio sam poziv, rekli su mi da razmislim, nešto je kliknulo i prihvatio sam. Da sam razmišljao, verovatno ne bih prihvatio. Imam poziva iz Azije, uvek ću ih imati, ali vidim da su neki naši treneri dobili šansu u Engleskoj, Marko Nikolić je u Lokomotivi, pa hajde, to je jedini način da pokušam da i ja odem u taj deo sveta'', konstatuje Stanojević.

Na kraju razgovora, voditelji su od Stanojevića uspeli da ''iščačkaju'' i informaciju da osim četvorice igrača koji su najveće želje u ovom trenutku, on prati i pojedine igrače iz Superlige, koji bi takođe mogli da se presele u Humsku.

''Ima par imena, bio je Vlalukin interesantan za nas, ima dobrih igrača i u Spartaku, ali još moram da upoznajem svoje igrače, a dok ja to prvo uradim, pa dok upoznam ligu, a imamo utakmice na tri dana... Videćemo. Ima igrača iz Spartaka, iz TSC-a, gledamo, videćemo...'', zagonetan je Stanojević, koji je na dodatno pitanje otkrio i da igrač koji mu je interesantan iz TSC-a nije napadač.
-
Baner 9
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Monday, 14.09.2020
03:08

Stanoje je tenutno najjaci trener u ligi ako bude imao srece sa dovodjenjem pojacanja razbucace ceo ling long bong cirkus..

avatar
Osijek 51
Sunday, 13.09.2020
20:05

Leba ti ne gubi vrijeme sa Maticem, da je on kvalitet dobili bi ga od Vojvodine NIKADA....

avatar
Silent
Sunday, 13.09.2020
19:37

Nema mu sad tola da mu poklanja nece to vad tako ici i njega su posle partizana najurili iz sve jednog kluba jer nije tamo imao tola

avatar
Dorotej
Sunday, 13.09.2020
17:21

Stanojeviću, baš si se lepo raspričao. Grobari se pretvorili u uvo i svaku reč gutaju. Sudije shvatile da je to gromada pa sviraju li sviraju da bude potaman. A "sudijsku eksperti" rade punom parom, pa Parni valjak je to, nije šala. Kad postane stani pani, uključiće se geometri, arhitekte i ostala srenja. Ovo prvenstvo mora da se dobije pa kud puklo da puklo, miliom ili silom. Tako nekako.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 13.09.2020
17:04

Odakle pare za pojacanja??? Drzavni bankomat opet upumpava pare u bunar bez dna...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
16:09

Dundjerski, Balaz.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 13.09.2020
16:25

Dunđerski? Taj nema pojma.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 15.09.2020
21:24

To što mu seku krila u Spartaku, to ne znači da nema pojma...

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 13.09.2020
20:33

I ja sam pomislio na njih dvojicu

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
17:10

Mozda Tekijaski, ne znam, ja samo nagadjam jer cenim da ne trazi ofanzivne igrace ni iz Spartaka.