Stanojev plan - Sa Partizanovom decom do Evrope, u igri još dva imena!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.09.2020.
09:35
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Da li su ovo prava rešenja?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Vratio se Aleksandar Miljković, ali to je tek početak.

Kako prenosi Žurnal, Aleksandar Stanojević planira da vrati još nekog igrača iz Partizanove škole.

Od ranije se zna da je Svetozar Marković prioritet, ali je problem njegova pozajmica u Larisi, koja ističe tek 2021. godine, pa bi Olimpijakos morao da je raskine pre dogovora sa Partizanom.

Uz Markovića, plan je da Partizan vrati i jednog od dvojice bekova. U pitanju su Jovan Vlalukin, koji igra na pozajmici Metalcu iz Gornjeg Milanovca, a drugi je još jedno dete Partizana - Zlatan Šehović, koji je zimus otišao u Makabi iz Netanje.

Ono što je najvažnije oni bi imali prednost u ekipi zato što ispunjavaju bonus pravilo, i verovatno bi bili izbor ispred Miljkovića. Vlaulkin je desni bek po vokaciji, Šehović je levi, ali se dobro snalazi i po desnoj strani.

Treba dodati i to da bi Stanojević pomenutim transferima omogućio povratak Vladimira Stojkovića na gol, umesto bonus igrača Aleksandra Popovića.

Čekamo dalji rasplet situacije - da Sveta Marković raskine pozajmicu sa Larisom i otvori put ka Beogradu i da Stanojević izabere jednog od pomenutih bekova...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 10.09.2020
20:29

Prvo pa BUC, ovaj Miljkovic se medijski provlaci kao da je Ronaldo......

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Thursday, 10.09.2020
17:27

Uopšte nije problem u "pojačanjima" jer je Partizan daleko najjači tim u ligi, a i igrači koji dolaze neće biti pojačanja u odnosu na postojeći igrački kadar, problem je u neregularnosti i bukvalno da dođe tim sveta ne bi mogao da bude ispred zvezde u SL, a neregularnosti je toliko da bi roman mogao da se napiše.

avatar
magister
Thursday, 10.09.2020
15:43

Slični tekstovi iz dana u dan - sa malo promenjenim naslovima.

Plan je - stvar normalnosti i realnog sagledavanja situacije. O tome sam mnogo puta pisao. Partizan je među najboljim fudbalskim školama u Evropi, a ima izuzetno mali budžet u odnosu na ambicije i maćehinski odnos Države i Saveza. U takvim okolnostima je oslanjanje na jednu od najboljih škola stvar elementarne logike. Van škole treba dovoditi samo izuzetne, koji mogu da prave razliku. A kad su u pitanju igrači sličnog kvaliteta, onda je SVOJ igrač, iz škole, u ogromnoj prednosti.

Nadam se da Stanojević nije u dilemi - Vlalukin ili Šehović i da će vratiti obojicu u Partizan i time - dobiti dva sjajna igrača iz sopstvene škole.

Napominjem, a nadam se da i Stanojević nekad čita ove komentare navijača, da Partizan (valjda u Teleoptiku) ima takođe izuzetno nadarenog, takođe *bonus* levog beka - Ivana Ćorkovića. Osim toga, Miljković je pre svega stoper, kao i Miletić, pa može da uskače na beka. Što se *bonusa* tiče, nadam se da gleda i zadnje vezne - Kneževića, Momčilovića i Pantazisa, stopere Balaža (koji je u TSC-u, a bio kapiten u svim selekcijama, izuzetan), Bošnjaka (trenutno Voždovac), Cvjetinovića (naš junior)... izuzetno efikasno - Stanojlovića...

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 10.09.2020
15:14

Станоје враћај све пањеве и балване.

avatar
Peca Partizan
Thursday, 10.09.2020
11:21

ni slucajno markovic mister kiks

avatar
Realan_PFC
Thursday, 10.09.2020
19:58

najsrecniji bio kad smo se njega resili, cini mi se milion i po ........... nevracaj se molim te :P ............ bolje resenje planic za centralnog beka, vijati klince na bekovima, dovesti oba i sehovica i vlalukina

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 10.09.2020
09:44

''Marko Nikolic je izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Fudbal nije samo 11 na 11. Evo npr, isti taj Nikolic je morao da ode kao prvi na tabeli, jer je suspendovan na 3 meseca zbog toga sto ga je stoka u Novom Pazaru gadjala petardama u glavu. Primili smo gol u Derbiju iz gol-auta, primili smo gol u Derbiju kad je lopta bila na gol-liniji, najbolji srpski sudija Mazic ne vidi cistu ruku na gol liniji u Nisu... da ne nabrajam o sudijama, delegiranju itd. to svi znamo. Transfer politika, podjednako vazna kao i ono sto se desava na terenu, tu su nas tek us*ali. Otimaju nam igrace, zabranjuju da potpisuju za Partizan. Pogledajte transfer politiku klubova prema nama, pogotovo klubova koji realno imaju potencijal u mladjim kategorijama, kao sto su Vojvodina i Cukaricki. Kako Mirko Ivanic nije mogao da predje u Partizan. Ne moze se stvoriti 11 igraca iz omladinskog pogona, moramo kupovati livadare, pogotovo sa ovim us*anim pravilom o broju stranaca i madih igraca. Dalje, kako ide kaznjavanje klubova, igranje pred praznim tribinama... potpuno selektivno. Priznaju ganima nepostojecu titulu, prisivaju zvezdice, falsifikuju istoriju. Kako se klubovi finansiraju, kako se oprastaju dugovi, kako protivnik svaki prelazni rok nakrca gomilu stranaca, sa sve dugom od 50 miliona, a mi nemamo za Boranijasevica.

Ovo nisu fer uslovi za igru. Ako uprava ne moze da ih obezbedi, neka se pokupi i ode. Do tada ce da nas satiru i unistavaju, a mi cemo da pricamo kako je problem u nama, treneru i kako treba poraditi na igri iz prekida.''

avatar
nemam pojma
Thursday, 10.09.2020
13:10
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
21:39
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 10.09.2020
15:13

Салиме било је судијских грешака у корист Звезде али много више на штету Звезде. Док је код вас било много више грешака у корист партизана него на штету. Салиме буди мало реалан без селективног гледања спорних момената.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 10.09.2020
09:41

Kako se to Sehovic dobro snalazi i po desnoj strani? Igrao je tu samo zato sto je morao, a morao je jer nismo imali drugog d. beka u tom trenutku...

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 10.09.2020
13:17

Sehovic je bio veoma slab i levi bek a tek desni.Izmedju cucina i njega mrtva trka.A sto se tice realnosti u vezi uprave,ova je losa jer i u ovim losim uslovima ne zna da pliva.A da ne smemo da budemo prvi na tabeli cak i posle prvog kola,ne smemo i to ni jedna uprava ne moze da promeni.

avatar
nemam pojma
Sunday, 13.09.2020
23:31

Ne možeš samo čekati bolja vremena, za njih se moraš izboriti. Problem je da mnogi zanemaruju neprestanu manipulaciju medija (naročito tabloidnih), da zabašure glavnog krivca svih naših problema, iako je on tako vidljiv i često se i sam razotkriva. I taj nije ni terza ni kokeza, ni vazura ni vučela. Svaki navijač Partizana mora znati ko mu je najveći neprijatelj.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
21:41

U pravu si, cekamo.bolja vremena...