Stanojević: "Zato su i pripreme, da vidimo ko može da odgovori zahtevima..."

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.01.2021.
14:53
Izvor: Sportske.net, TV ArenaSport

Jasan je bio Aleksandar Stanojević nakon utakmice.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je poražen na drugom meču priprema u Turskoj, danas je Rubin bio daleko bolji, slavio je sa 5:2. 

Šta je rekao Aleksandar Stanojević?

"Danas smo pokazali dosta slabosti, pre svega u igri za loptu, u igri u tranziciji. 

Iz svakog njihovog napada su nam dali gol, ali zato su i pripreme, da vidimo ko može da odgovori zahtevima", jasan je bio Stanojević za "Arena sport" televiziju. 

Uglavnom, Partizan će morati još dosta toga da popravi pred početak drugog dela sezone, Rubin je dokazao da postoji dosta slabosti, a imajte u vidu da je Rusima ovo prvi meč na pripremama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Sunday, 24.01.2021
20:08

Imao si celu polusezonu da vidis ko loze da odgovori! Iste ihrace treniras vec pola godine i sada ces kao da vidis ko moze da odgovori..Pojeo si g sa Jojicem,Markovicem i Miljkovicem,Obrad moza i odigra na nekom nivou,videcemo..Na kraju ce se kao i uvek kriviti stranci ;) Vec vidjeno

avatar
magister
Thursday, 21.01.2021
15:19

I još... malopre sam napisao u komentaru, ako iko administrira - valjda to primećuje: ne vidim ni komentare od juče i prekjuče, pa čak ni ove koje sam sad napisao. Ranije se komentar video i tačno se videlo kad je prošao proveru i postavljen, a do kad je još u fazi provere. Sad - ništa od toga ne postoji. Izgubićete komentatore, time i čitaoce, a možda vam to i jeste cilj? Umesto da unapredite, da omogućite da se komentari isprave pre nego što se objave, jer čovek nekad (čak i vaši novinari) naprave greške u kucanju, vi ste, ali značajno, unazadili ceo ovaj koncept.

avatar
magister
Thursday, 21.01.2021
15:09

Šta znači ovaj komentar? Utakmicu su do 60. minuta piše igrali u odbrani Bankak, S. Marković, Vujačić, Brežančić, a u sredini Šćekić, Natko i Jojić. Sve iskusni igrači i, osim Jojića koji je jesenas igrao samo povremeno, sve igrači koji su činili kostur tima cele jeseni, osim možda Miljkovića umesto Banjaka, ali ni Banjak nije bio retko na terenu, mada ka stoper. Ako oni ne mogu da odgovore obavezama, ko će moći? Miljković, Ostojić, Banjak, Obradović? Zdjelar, Smiljanić, L. Pavlović?