Steaua je ''slaba'', biće i ''Grobara'' u Bukureštu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.07.2015.
11:40
Izvor: Sportske.net

Rumunski mediji pomno prate svaki detalj u vezi sa dvomečom Steaue i Partizana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Velika pažnja u rumunskim medijima se pridaje dvomeču Steaue i Partizana, a utisak je da u tome prednjači portal sport.ro, koji iz munuta u minut prenosi sve aktuelnosti u vezi sa predstojećim susretom u Bukureštu.

Između ostalog, pomenuti izvor je preneo i izjavu napadača Partizana Valerija Božinova, koja bi se mogla protumačiti i kao svojevrsni odgovor vlasniku Steaue Điđiju Bekaliju, posle njegovih potcenjivačkih izjava o Partizanu.

''Steaua je slaba. Tačnije, imaju oni svoje slabosti i mislim da možemo da ih iskoristimo. Možemo da pobedimo Steauu i da izborimo plasman u poslednji krug kvalifikacija za Ligu šampiona'', prenose Rumuni izjavu Božinova za Sportnews.

Svi već znate da će se utakmica igrati bez prisustva publike, ali Božinov se nada da će određeni broj ''Grobara'' naći način da podrži svoj tim.

''Šteta što će se igrati bez prisustva publike, ali mislim da će nekolicina navijača biti sa delegacijom kluba na stadionu, a neki će verovatno biti i ispred stadiona. Ipak, najvažnije je da se sve rešava na našem terenu, u revanšu, pred našim navijačima'',
poručio je Božinov.

Rumunski mediji takođe spekulišu da će u Partizanovoj delegaciji, koja može da broji 75 članova, biti mesta i za 20 predstavnika navijača, koji bi mogli da daju kakvu-takvu podršku crno-belima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
parnivaljak26
Tuesday, 28.07.2015
14:17

Prvo skoci pa reci hop.

avatar
crveno beli
Tuesday, 28.07.2015
13:00

Dovoljno jaka da pobedi Partizan.

avatar
SAMI PROTIV SVIH
Tuesday, 28.07.2015
12:43

Samo napred-SAMI PROTIV SVIH!!!

avatar
Wembley
Tuesday, 28.07.2015
12:30

Samo bez euforije i prevelikog optimizma. Posle nam se sve obije o glavu. Mirno i bez zaletanja. Steaua nije mačiji kašalj i da se razumemno, veći je klub od Partizana i najbolji je klub u Jugoistočnoj Evropi svih vremena !!!

avatar
Mihajlo_NS
Tuesday, 28.07.2015
12:03

Sve je to ok, ali konkretno Partizan izgleda mnogo jace nego pre i mislim da sa trenutnom formom ne bi trebali imati problema sa Steuom.nNaravno pokusavace se na razne nacine stvoriti dodatni pritisak ili psihicnki uticati na ekipu na sta treba malo pripaziti.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 28.07.2015
14:27

Dobro si primetio da je Partizan u formi trenutno, ali ipak je to Steaua, videćemo sutra, nadam se bilo kakvoj pobedi.

avatar
ludikure
Tuesday, 28.07.2015
11:51

gde god ti da igras tu su tvoji grobari.........