Stefan Mitrović i Zvezda, Tončev poručio: "Spremite 1.000.000 evra!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 15.07.2022.
14:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaler neće napustiti Niš do kraja evropskih kvalifikacija. poručio Ivica Tončev.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda i Stefan Mitrović, vest koja privlači veliku pažnju navijača aktuelnog šampiona Srbije.

U danu kada Radnički u Nišu igra protiv Partizana, oglasio se predsednik kluba grada sa Nišave Ivica Tončev, a pored svojih impresija o rivalu Nišlija u Evropi Gziri, govorio je i o potencijalnom transferu Mitrovića u Zvezdu.

"Tačno je da je Crvena zvezda zainteresovana za Mitrovića, ali pored šampiona Srbije se za usluge našeg igrača raspituju još četiri kluba. Ponude su ozbiljne, Upravni odbor će ih razmatrati, ali ono što mogu da kažem je da on neće otići iz Niša ispod cene od 1.000.000 evra. Takođe, želim da naglasim da će Mitrović biti u Radničkom sve dok se ekipa takmiči u Evropi. Tek nakon toga ćemo razmotriti sve ponude koje za njega pristižu svakodnevno", otkrio je Tončev.

On je otkrio i cilj Radničkog u Evropi.

"Od sinoć znamo da je naš protivnik u drugom kolu kvalifikacija Gzira sa Malte. Mi ih jesmo pobedili 2018. godine u kvalifikacijama, ali to ne mora ništa da znači. U međuvremenu je jako puno novca uloženo u razvoj fudbala na Malti, tako da se tamo sada igra odličan fudbal. Uostalom, to su fudbaleri Gzire i pokazali kada su pre tri godine godine eliminisali Hajduk iz Splita. Zato moramo da budemo jako oprezni. U kvalifikacijama nema lakih protivnika. Ono što očekujem je da Radnički pruži svoj maksimum bez obzira na protivnika. Naš cilj je treća runda i da se tamo odmerimo sa nekim renomiranim rivalom", smatra prvi čovek Radničkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke