Stigao odgovor - Sindikat ''Nezavisnost'' spremio tužbu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 05.01.2017.
21:57
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se tihi rat!

index.hr
index.hr

Povezane vesti

Član odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Goran Milanović rekao je danas da predsednik Sindikata Nezavisnost Mirko Poledica štiti isključivo lični interes i da je izveštaj FIFPro-a predstavljen "zdravo za gotovo".

To je izazvalo gnev u Sindikatu Nezavisnost koje je uborzo objavilo da će da tuži funkcionera FSS.

Svetski sindikat profesionalnih fudbalera (FIFPro) upozorio je u sredu igrače da ne potpisuju ugovore sa klubovima iz Srbije, označivši zemlju kao okuženje bez zakona i saopštio da stvari postaju još gore.

Takođe, FIFPro je naveo da FSS uklanja predstavnike igrača iz tela koja su ovlašćena da rešavaju sporove sa klubovima.

Nakon optužbi Milanovića na račun FIFPro zbog ovakvih stvavova, Sindikat je poslao jasan odgovor koji prenosimo u celosti:

"Zbog ozbiljnih kleveta na naš račun, u kojima su iznete ozbiljne kvalifikacije, jedino što je sigurno je da ćemo Gorana Milanovića tužiti za klevetu. Takođe, ovom prilikom pozivamo javno sve naše članove, a njih je 550, da napišu javno da li im je neko nekada iz Sindikata fudbalera tražio ili uzeo jedan dinar za sve ove godine i da li se desilo da nekome nismo pomogli a da je to tražio od nas", navodi se u saopštenju Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 06.01.2017
11:25

Ситуација је вероватно и гора него што ФИФА тврди. Знају то сви, поготову ови што се бране. Комична лига, трагична ситуација. Угасити светло...

avatar
Agilni Smajic
Thursday, 05.01.2017
23:48

Puna podrska ! raskrinkati zlo naseg fudbala iz vrha saveza , i iz nasih najvecih klubova !

avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 05.01.2017
23:08

I treba da tuže, a Partizan treba da tuži FIFPro jer mu je naneo ogromnu štetu stavljajući ga u isti koš sa zvezdom. zvezdin čovek za bezbednost i integritet je postavljen na to mesto sada u FSS, da otkriva nameštene utakmice i garantuje bezbednost, pazite zvezdin, kakav apsurd, kakva sramota!