Stigle nove informacije, uskoro nam se vraća Linglong Superliga, ovo su termini?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.04.2020.
23:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Doduše, sve je još nezvanično, ali ako ne bude nekih neprijatnih iznenađenja sa epidemijom, ovaj scenario se čini kao realna mogućnost.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Iz dana u dan pojavljuju se ohrabrujuće informacije sa različitih krajeva Evrope, koje vraćaju nadu da bismo već narednog meseca mogli ponovo da pratimo fudbalska takmičenja, makar posredstvom TV-a, ako već ne možemo sa tribina stadiona.

Danas su i fudbaleri hrvatskog šampiona Dinama iz Zagreba počeli sa treninzima na terenu, a nešto slično u Srbiji bismo mogli da očekujemo posle prvomajskih praznika.

''Novosti'' su večeras prenele svoja saznanja, po kojima će između 2. i 7. maja superligaški fudbaleri početi sa mini-pripremama za nastavak sezone.

Prema istim saznanjima, pripreme bi trajale tri nedelje, a sezona bi se nastavila 23. ili 30. maja.

Pre početka priprema obavila bi se testiranja svih aktera na terenu i oko terena, a treneri bi morali da nose zaštitne maske.

Naravno, očekuju se i dodatna, precizna uputstva od strane nadležnih organa, prvenstveno epidemiologa, a ono što je sigurno je da utakmicama, kad za to dođe vreme, do daljnjeg neće prisustvovati publika na tribinama. Pomenuti izvor navodi i da je preporuka da svaki igrač ponese od kuće svoj peškir i kozmetiku, čak i da kod kuće pere svoju sportsku opremu.
-
Baner live stream

Osim prvenstva, treba privesti kraju i takmičenje u Kupu Srbije, gde je ostalo da se odigraju četvrtfinalni, poufinalni mečevi, kao i finalna borba za trofej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 28.04.2020
09:17

Ako sve do kraja bude posteno bez sudijskih pljacki, otimacina i namestaljki Zvezda ladno uzima duplu krunu. Zivela Zvezda i majka Srbija.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 28.04.2020
12:50

Kako te nije sramota da pričaš o nameštaljkama i pljačkama? Zar si zaista slep ili si debil koji ne želi da vidi da se od dolaska SNS-a na vlast, Zvezdi nameštaju sudije, rezultati i sve što je neophodno da bi se osvojila titula?
Pogledajte sebe u Evropi. Ekipa ste koja je primila najviše, a dala najmanje golova. Da vam Olimpijakos nije poklonio pobedu u Beogradu bili bi ste tim koji bi ušao u istoriju lige šampiona, nažalost u negativnom smislu.
Imaš li bar malo časti i ljudskog obraza? Niko ti ne brani da navijaš za Zvezdu, ali je više nego bolesno da takvi poput tebe pričaju o nekakvom poštenju u našem fudbalu. Ne kažem da Zvezda nema časne i poštene navijače, ali takvi kao što si ti prljaju i njihova imena.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 28.04.2020
21:53

Nisam slep jer ne vidim ono sto samo vi vidite ljepi.

avatar
Monday, 27.04.2020
23:54

PARTIZAN SAMPION! I OSVAJAC KUPA.