Stigli sertifikati - Zvezda u najjačem sastavu na Spartak!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
22:06
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović može mirno da radi na pripremi ekipe za duel sa Spartakom pošto će za meč sa "Golubovima" moći da računa na sve igrače koji su tokom leta stigli na "Marakanu".

Beta/FKCrvenaZvezda
Beta/FKCrvenaZvezda

Povezane vesti

Šampion Srbije odlično je otvorio sezonu uprkos činjenici da je u prva tri kola trener Nenad Lalatović mogao da računa isključivo na igrače koji su nastupali za Zvezdu u prethodnoj sezoni.

Pojačanja pristigla tokom letnjeg prelaznog roka registrovana su tek pre nekoliko dana a Đorđe Despotović, Danijel Avramovski, Miloš Bosančić i Damir Kahriman dobili su sertifikate neophodne za registraciju tek u utorak.

"Despotović je sa tri gola u poslednja dva prijateljska meča pokazao da ulazi u formu. Ja mnogo verujem u njega i znam da je veliko pojačanje za nas" izjavio je Nenad Lalatović nakon jučerašnjeg duela koji su igrači bez minutaže u šampionatu igrali protiv Kolubare iz Lazarevca.

Već smo pisali da će mlađi igrači morati na pozajmice, dok se na iskusnije Novaka Martinovića i Stefana Đorđevića ne računa u tekućoj sezoni.

Podsećamo da je FK Crvena zvezda u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka angažovao desetoricu novih igrača među kojima Damir Kahriman, Predrag Đorđević, Nenad Gavrić, Đorđe Despotović, Stefan Đorđević, Bogdan Planić, Miloš Bosančić, Danijel Avramovski, Nikola Antić, Mamadu Mbođ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke