Stižu Zvezdina velika pojačanja, oglasio se i selektor Muslin!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.06.2016.
09:38
Izvor: Sportske.net, Sport

Crvena zvezda polako, ali sigurno završava veliki posao u aktuelnom prelaznom roku!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ono što se danima najavljivalo, konačno bi trebalo i da se realizuje već početkom ove nedelje, možda čak i danas!

Imena su navijačima Crvene zvezde dobro poznata, u pitanju su Gabonac Gelor Kanga iz Rostova i Kostarikanac Ruiz, koji je igrao u francuskom Lilu.

Današnji ''Sport'' prenosi da ako sve bude kako je dogovoreno, i Kanga i Ruiz već danas treba da doputuju u Beograd na završne pregovore, a zatim obave sve formalnosti oko potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

Gelor Kanga je od početka prelaznog roka bio Zvezdina prva ''meta'', pa i ne čudi što su na Marakani odlučili da dobro ''odreše kesu'' i 25-godišnjem vezisti ponude 500.000 dolara plus bonuse, što su više nego odlični uslovi za ovdašnje prilike.

Iako je njegov agent izjavljivao da su i druge opcije u igri, izgleda da je Zvezda najkonkretnija i najupornija, pa treba očekivati realizaciju transfera ovih dana.

O transferu Kange u Zvezdu oglasio se i selektor Slavoljub Muslin, koji takođe poznaje ovog igrača iz vremena dok je radio u Rusiji.

''Nema dileme da Kanga može da donese mnogo toga. Njegov dolazak predstavljaće pojačanje za Zvezdu u narednoj sezoni, a trener Božoviić svakako zna koju uogu treba da mu nameni'', izjavio je Muslin, a prenosi ''Sport''.

Što se tiče Ruiza, stvari su se zakomplikovale uključivanjem turskog Kajzerija u trku, ali Zvezda nije odustala i njen svakako veliki adut je mogućnost da od jeseni igra u Ligi šampiona, ukoliko uspešno završi kvalifikacije, pa ni Kostarikanac nije ravnodušan po tom pitanju.

Angažovanjem ove dvojice fudbalera, neće biti stavljena tačka na prelazni rok kada je Zvezda u pitanju, očekuje se rasplet i oko angažovanja Milana Mitrovića iz Turske, kao i Argentinca Mučea, koji su se takođe pominjali prethodnih nedelja u medijima.

S druge strane, za sada je izvestan odlazak Luisa Ibanjeza u turski Trabzon za 1.5 miliona evra, ali će se sa time sačekati do kraja kvalifikacija za LŠ.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.06.2016
18:00

Ne bih bio u koži Terzića i ekipe za transfere. Svi igrači sebe drže na visokoj ceni, samo što ne jedu loptu, kokeiraju sa po nekoliko klubova i nabijaju cenu, a kada se transfer završi i krenu utakmice, vidi se da to nije ni deseti deo onoga za šta su se prodavali...nKada bih se ja pitao, stavio bih pare na kamaru i dodao još nešto i umesto Kange, Ruiza i Muća, doveo ekstra kvalitetnu DESETKU i ŽIVKOVIĆA. nZamislite triling ofanzivnih vezista: ŽIVKOVIĆ-DESETKA-KATAI.

avatar
Doktor Trax
Monday, 27.06.2016
11:25

Kad danas stigne vjest koci opet viza jednog, treba dat ovakvima ultimatum odluci imas 3 dana hoces neces, i ici dalje a ne tip kalkulise uzdamo se u njega a lik gleda bilo kakva bolja ponudica da uleti novcano rekao bi nam cao i onda mi izvisimo i za dva dana treba nac nekog pajsera umjesto njega ..primer je odbrana kako nas je onaj izradio pa uletio edson i ukopo nas .

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 27.06.2016
11:22

Ruiz je već stigao sinoć oko ponoći, a očekujemo da će najkasnije sutra i Kanga doći, a ako ne Mučo će na njegovo mesto da uskoči.

avatar
The Champ
Monday, 27.06.2016
15:43

Svu trojicu klub planira do dovede, plus Mitrovic i minimum jedan spic jos,mozda i dva i to je to sto se tice dolazaka. Naravno jos 2,3 igraca ce se prodati nakon kvalifikacija.

avatar
Monday, 27.06.2016
18:02

JOHNNIE, jesi li to ti? Ako jesi, onda su tvoje informacije tačne a ZVEZDA U SRCU.

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Monday, 27.06.2016
11:04

Meni je jasno kako za Luća (samo) 1.5M € - hvala Terziću što nam je oteo Ramadanija :D

avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 27.06.2016
17:45

Pa sta bi ti za igraca koji ima aman 30 god.Koji ima ugovor jos godinu dana da se dobije 10 m.Pa nije niko lud da daje tolike pare njemu je ovo zadnji ugovor poslije ovoga nema prodaje a kosta ce Turke sve zajedno sa platama preko 5 m evra

avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 27.06.2016
20:36

Vidic.Reko sam aman 30.Posto ne znam tacno koliko ima ali ima negde 28-29 god.I ima ugovor ako se ne varam jos ovu sezonu i za njega je 1.5 m evra puna kapa doso za dz plata sa bonusima nekih 300 000 evra tako da je Zvezda dobra 1 m evra.da je na svakom strancu bila toliko dobra bila bi u debelom plusu

avatar
Nemanjaa Vidic No.1
Monday, 27.06.2016
19:56
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 27.06.2016
10:37
avatar
čerčil Brod
Monday, 27.06.2016
10:27

Da se i ova sapunica konacno zavrsi,nije vazno sa kakvim ishodom,samo da se zavrsi. Muka mi je vise od Ruiza,Kange,Mucea, i slicnih. Ili dodji ili nemoj doci. Tacka

avatar
ruud gullit
Monday, 27.06.2016
10:20

Nije mi jasno kako za Luca samo 1,5. Mislim da vredi duplo vise.