Stojanović na promociji: "Zvezda mi je bila suđena"

Autor: Beta Beta
utorak 06.01.2015.
14:06
Izvor: Beta

Aktuelni šampion Srbije predstavio je u utorak četvrto pojačanje u zimskom prelaznom roku. Saša Stojanović je zadužio dres sa brojem 7 i poželeo da sa crveno-belima odbrani titulu u JSL.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde Saša Stojanović rekao je danas da je spreman da ispuni očekivanja i da je mu je cilj da s beogradskim klubom osvoji titulu.

"Srećan što sam potpisao za klub kakav je Crvena zvezda. Spreman sam na velika očekivanja i iskreno se nadam da ću moći da pomognem klubu u osvajanju nove titule", rekao je Stojanović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Stojanović je s crveno-belima potpisao ugovor na godinu i po dana i nosiće dres s brojem sedam.

Dosadašnji vezni fudbaler rumunske Univerzitatee rekao je da je još kao mlad želeo da dođe u Zvezdu, ali da je o tome odlučivao njegov klub Radnički iz Niša.

"I pre je postojala želja da dođem, ali tada nisam odlučivao samo ja. Potpisao sam sa 16 godina ugovor sa PSV Ajndhovenom, ali je tamo konkurencija bila prejaka. Izgleda da mi je bilo suđeno da se posle toliko godina vratim i potpišem za Crvenu zvezdu", kazao je Stojanović i dodao da se na terenu oseća najbolje iza napadača.

Funkcioner Crvene zvezde Blaža Raosavljević rekao je da je Saša Stojanović jedno od većih pojačanja pošto ima veliko međunarodno iskustvo, što će mnogo značiti mladim igračima u ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke