Stojiljković: "Da unapredimo dobre sagmente iz duela sa Kiprom"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.05.2016.
15:48
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srpski internacionalac Nikola Stojiljković izjavio je da reprezentativci nemaju mnogo vremena za uigravanje i da je bitno da se ekipa što pre prilagodi zahtevima novog selektora.

laczynaspilka.pl
laczynaspilka.pl

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak igra drugu prijateljsku utakmicu pod vođstvom novog selektora, a Slavoljub Muslin za duel sa Izraelom može da računa i na Nikolu Stojiljkovića koji nije bio u konkurenciji za tim pred susret sa Kiprom.

"Nemamo mnogo vremena, zato svi činimo sve da se što pre prilagodimo novim zahtevima selektora. Greške iz meča sa Kiprom da eliminišemo, dobre stvari da unapredimo" kaže Stojiljković.

Napadač Brage iza sebe ima sjajnu sezonu ali Slavoljub Muslin nije želeo da ga koristi u susretu sa Kiprom zbog toga što je nekoliko dana pre te utakmice imao obaveze u finalu portugalskog Kupa.

"Mislim da će nam naredna dva meča biti od velike pomoći, uostalom kao i prvi duel sa Kiprom, kako bi ostvarili ono što svi želimo,a to je da spremno dočekamo septembar i start u kvalifikacijama" zaključuje Stojiljković.

Prijateljski susret između reprezentacija Srbije i Izraela zakazan je za utorak od 20.15 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pepe.zvezdas
Tuesday, 31.05.2016
23:44

Rezultat 3-1 nije los , a igra nikakva , pa ovi Izraelti su nase igrace ucili da ttrce to ie danas veoma bitno, po Minut ipo nismo mogli doci do Lopte ,bez neke Taktike gol ivanovica Sumliv , gol Tadica exselent , a sa Mihajovicem i Plavsicem (Zbog Brzine ) berz Mitrovica Markovica ,bice ova dobra Reprezentacija a Mora se naci Mesta za Kataia , i mozda Dragana Megije koji jos 4 Godine je boli od Sporog Mitrovica ..

avatar
3x3
Monday, 30.05.2016
11:25

Samo da se pazimo autogolova i bicemo mirni protiv Izraela.