Stojke do detalja opisao pakao korone i vredi poslušati njegove savete...

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.11.2020.
10:55
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Vredi poslušati priču i savete golmana Partizana posle borbe sa koronavirusom...

FK Partizan/Sandić foto
FK Partizan/Sandić foto

Povezane vesti

Golman Partizana Vladimir Stojković otkrio je kroz kakav pakao je prošao u borbi sa koronavirusom.

Stojković je prošao najgore od četvorice zaraženih u Humskoj, pošto su pored njega zaraženi bili i Lola Smiljanić, Lazar Marković i Lazar Pavlović, a golman je za Žurnal otkrio kako je sve proteklo.

"Odjednom, osetio sam klasične simptome virusa: hladnoću, malaksalost... Istuširao sam se brzinski i bio malo bolje, međutim...Uvideo sam da gubim snagu i da mi je hladno, te... U svlačionici, na stadionu, izmerio sam temperaturu i doktor mi je rekao: „Ne smeš da braniš ovu utakmicu”. Krenuo sam kući i... tri dana pakla.  Temperatura 39! Malaksalost... Imao sam je i ranije, dan, dan i po, ali tri, u kontinuitetu?! Izuzetno mučno, iscrpljujuće. Nisam mogao da spavam u jednoj pozi više od pet – šest minuta, okretao sam se celu noć. Ne daj Bože nikom", rekao je Stojković i nastavio:

"Bolnički karantin čudniji je od fudbalskog. Na drugi sam navikao, u ritmu utakmica – sreda – subota, na prvi, međutim, nisam, prvi put sam u ovakvoj situaciji – sedam dana konstantno u kući. Tek sad, posle ovoga, krećem da cenim prave vrednosti", istakao je Stojković, koji je još jednom podsetio da je bio najdisciplinovaniji.

"Bukvalno, imam 100 maski u stanu, isto toliko u "Zemunelu"... Bio sam disciplinovan! Međutim, potrebno je da i drugi budu odgovorni. Skoro svi su mi se smejali što sam nosio masku stalno u autobusu, svlačionici... Nisam je skidao i... Zakačio sam najteži oblik korone od svih naših fudbalera?! Kad idemo na gostovanje i stanemo na benzinsku pumpu da kupimo hranu ili sok, ja pazarim – sredstvo za čišćenje! I, idem od igrača do igrača: "ajmo, dezinfekcija". Svi se smeju, pružaju mi ruke, ja im perem. Očekujem rezultat testa, nadam se da će da bude negativan. Dobro se osećam, planiram da počnem da treniram za neki dan sa ekipom", zaključio je Stojković.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Tuesday, 10.11.2020
13:58

Alah ce te spasiti Muki

avatar
Oldboy
Tuesday, 10.11.2020
12:03

I pored sve discipline i maski i dezinfekcije opet si zakačio koronu, ali ne najjači oblik, jer postoji samo jedan, nego si imao najteže simptome, što može da se objasni na mnogo više načina.