Stojke krenuo na terapije i dao dva obećanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.04.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Reprezentativni čuvar mreže započeo je rehabilitaciju nakon udarca koji je dobio na meču sa Čukaričkim i poslao dve važne poruke navijačima Partizana.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju utakmicu 33. kola Super lige Srbije protiv niškog Radničkog, a Miroslav Đukić neće moći da računa na jednog od najbojih igrača u timu.

Vladimir Stojković dobio je snažan udarac u mišić iznad desnog kolena u susretu sa Čukaričkim. Pregled magnetnom rezonancom potvrdio je da se radi o rupturi mišića koja zahteva oko dve nedelje pauze.

"Sve je okej! Ovo je najbolje što je moglo da se dogodi", konstatovao je Stojković u izjavi za "Žurnal".

Već tom konstatacijom reprezentativac Srbije ograbrio je navijače, a šta tek reći na to što je poručio da od četvrtka kreće sa treninzima u teretani!?

To znači da bi Stojković mogao da bude spreman za revanš polufinala Kupa sa Čukaričkim što golman Partizana uopšte ne dovodi u pitanje.

"Nadam se da ću i pre moći da branim, ali na utakmici protiv Čukaričkog - sigurno! Stalo mi jee da branim taj meč! Moram! Ne postoji dilema da li ću moći", poručuje golman Partizana.

Pošto je u prvoj utakmici Čukarički slavio sa 4:2 postavlja se pitanje da li će crno-beli uspeti da nadoknade zaostatak i ostanu u trci za trofej.

"Kako ne možemo da pobedimo 2:0 ili 3:1 i prođeno? Moramo! Mogu i da obećam da ćemo proći iako to nikad ranije nisam činio. Evo, sad kažem igraćemo finale", poručio je Vladimir Stojković.

Posle svega rečenog treba reći da je dobro što je Vladimir Stojković prošao sa lakšom povredom jer je osim u Partizanu nezamenjiv i u reprezentaciji koju za manje od dva meseča očekuje učešće na Mundijalu u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 25.04.2018
13:04

Savez je obavezan da u FIFA do 14. maja dostavi širi spisak sa 35 imena, ali nije u obavezi da to učini javno. U prevodu, taj širi spisak stići će u javnost, samo ukoliko selektor odluči da ne bude tajan. A deset dana pre prvog meča na SP, dakle 4. juna, biće poznat konačan spisak od 23 igrača.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 25.04.2018
11:47

Aman, ljudi, dokle vise...