Stojke: "Teže igrati u Pazaru nego u Elbasanu"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.10.2017.
20:17
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Vladimir Stojković bio je realan nakon utakmice u Elbasanu.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Partizan je sinoć u Elbasanu odigrao samo 0:0 protiv domaćeg Skenderbega, a Vladimir Stojković je istakao da nije oduševljen atmosferom na tribinama.

Znamo koliko se govori o gostovanjima u Albaniji kada se radi o našim klubovima, ali Vladimir Stojković kaže da ga ništa nije impresioniralo i da je "vrelija" atmosfera na nekim stadionima u domaćem šampionatu.

"Nisam hteo o tome na konferenciji, ali, iskreno, teže je igrati u Novom Pazaru nego u Elbasanu. Mi bismo voleli da je atmosfera bolja, ali, realno, nije tako. Normalna utakmica, kao da igrate jači meč Superlige. Mislim da je u Novom Pazaru bolja atmosfera...", rekao je Vladimir Stojković, prenosi "Mondo".

Pored toga, Stojković je istakao da će Partizanu biti baš teško da se domogne naredne faze, ali da itekako ima šanse za to. Posebno ga je obradovao bod u meču Dinama i Jang Bojsa.

"Dobro je što ni Dinamo više ne sme da kalkuliše i da se opušta, već moraju jako da igraju svaki meč jako. Bilo bi dobro da u Bernu za dve nedelje opet bude nerešeno ili da Dinamo pobedi. Ako izgubi, biće baš komplikovano", istakao je on, pre nego što je dodao da bi Partizan sa dve pobede kod kuće bio na pragu plasmana u narednu fazu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dexa
Saturday, 21.10.2017
12:36

Najteze medju svojima, a ?

avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 20.10.2017
20:43

Ne vezano za ovo sto je rekao Stojkovic,nije mi jasno zasto Suma onako igra,covek nije ni senka od igraca iz prosle sezone,sve mi se cini da covek igra kao pod grcom,ne moze da potrci,ne moze nista... https://youtu.be/fqGr3CY0x

avatar
Agan Hodzic1
Saturday, 21.10.2017
01:24

Sve vise pomisljam da je Sumu neko samo dobro prodao,i da ce biti kao i visina transfera-NAJVECI-promasaj!

avatar
Al(a)din
Friday, 20.10.2017
20:29

Pa naravno da je bolje kod nas, nego u Albaniji