Stojketov rezon pred Viktoriju: "Razmišljaj da budeš pukovnik"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.01.2018.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Manje od mesec dana ostalo je do prvog duela Partizana i Viktorije u Ligi Evrope. Evo kako golman crno-belih gleda na dvomeč sa šampionom Češke.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana kompletirali su prvi radni dan u drugom delu priprema za prolećni deo sezone. Pre polaska na Kipar novi ugovor sa klubom potpisao je golman Vladimir Stojković i to je verovatno najvažniji potpis koji će ove zime biti stavljen na papir u Humskoj.

Koliko reprezentativni čuvar mreže znači aktuelnom šampionu videli smo mnogo puta tokom prvog dela sezone, a nema sumnje da će Stojke biti jedan od glavnih aduta Partizana i u predstojećem dvomeču sa Viktorijom iz Plzenja.

Govoreći o predstojećim okršajima sa šampionom Češke Vladimir Stojković je otkrio kako on posmatra stvari.

"Favorit je Plzenj, ko god da je došao. Svi su oni ispred nas, ali bi trebalo razmišljati pozitivno. Jedino tako se postaje neko i nešto", rekao je Stojković a prenose "Novosti".

U skladu sa izjavom da koju je dao nakon što je imenovan za najboljeg fudbalera Srbije u 2017. godini Stojke je i ovoga puta izneo svoje razmišljanje.

"Pokojnik ti ne gine, to si uvek, razmišljaj samo da ćeš biti pukovnik. Ja bih platio da se takmičim sa najboljima, a ne da se plašim takvih. Samo tako možeš da rasteš", dodao je Stojke.

Partizan će prvu utakmicu 1/16 finala Lige Evrope protiv Viktorije odigrati u Beogradu 15. februara, a revanš je na programu nedelju dana kasnije kada ćemo znati da li će crno-beli proći kao "pukovnici ili kao..."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke