Stojković: "Iz skromnosti do dobrog rezultata u Bernu"

Autor: Beta Beta
sreda 13.09.2017.
15:26
Izvor: Beta

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je danas da će njegova ekipa "iz skromnosti" pokušati da u Bernu ostvari dobar rezultat protiv Jang Bojsa.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Partizan će u četvrtak od 19.00 gostovati Jang Bojsu u prvom kolu Grupe B Lige Evropa.

"Idemo tamo da iz skromnosti napravimo dobar rezultat. To što se za njih kaže da nisu atraktivan protivnik nama zadaje još veći pritisak i moranje, a to je suludo jer igramo protiv ekipe koja ima mnogo veći budžet od nas", rekao je Stojković dan pred utakmicu.

Vladimir Stojković je naveo da razume očekivanja navijača i javnosti, ali je pozvao na oprez jer je Jang bojs "velika ekipa", a Partizan će igrati u gostima.

Njegov saigrač Petar Đuričković rekao je da crno-beli moraju što bolje da se adaptiraju na uslove na stadionu.

"Igraćemo na veštačkoj travi. Trenirali smo malo na toj podlozi na našem stadionu i verujem da ćemo dobro da se snađemo", rekao je Đuričković.

On je kazao da je atmosfera u ekipi dobra.

"Cilj pre početka sezone je bio da se plasiramo u grupnu fazu evropskog takmičenja, što smo i uspeli. Očekujemo najbolji mogući ishod i da prezimimo u Evropi", kazao je Đuričković.

Marko Janković je rekao da utakmice poput naredne dodatno inspirišu igrače.

"Ovakve utakmice nas dodatno inspirišu, ovo su najbolje koje možete da igrate u klupskom takmičenju, osim Lige šampiona. Svi smo maksimalno motivisani i daćemo sve od sebe da novu rundu počnemo najbolje moguće", rekao je Janković.

Danilo Pantić je kazao da očekuje tešku utakmicu i ravnopravnog protivnika.

"Biće fizički zahtevno, sa mnogo trčanja, što moramo da poštujemo, pa onda da pokažemo kvalitet u napadu i probamo da osvojimo sva tri boda", kazao je Pantić.

Po njegovim rečima, bivši fudbaler Partizana, a sada Jang bojsa Miralem Sulejmani, biće velika pretnja jer je "opasan igrač". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke