Stojković: "Izvinjavam se svakom Srbinu, sramota me je šta sam izjavio"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.09.2018.
23:42
Izvor: Sportske.net

Golman Partizana iskoristio priliku da se javno izvini svakom Srbinu i svakom državljaninu naše zemlje zbog onoga što je izjavio nakon 158. "večitog" derbija.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Pokajao se golman Partizana zbog onoga što je pod naletom adrenalina izgovorio po završetku 158. "večitog" derbija.

Svako ko je to želeo shvatio je da je Stojković prenaglio i da se sada kaje zbog izgovorenih reči, a večeras je golman crno-belih to i potvrdio gostijući u emisiji "Ami Dži" na televiziji Pink.

"Iskoristio bih ovu priliku da se iskreno, iz srca, izvinim svakom Srbinu, svakom državljaninu Srbije jer to nije trebalo da kažem. Nijedna moja poruka nije imala političku notu niti politički motiv, niti sam želeo bilo koga da uvredim", rekao je Stojković.

Reprezentativac Srbije rekao je nakon "večitog" derbija da će se odreći državljanstva zbog toga što je Partizanu nanesena nepravda, aludirajući na gol koji je priznat u 72. minutu a o kojem se i dalje priča i piše.

"Jednostavno, jedan čovek, jedna sudijska odluka me je dovela do tog ludila da me je sad sramota šta sam izjavio. Ne tražim oproštaj, svi znaju koliki sam Srbin, ali nisam smeo sebi da dozvolim da me jedna sudijska odluka toliko izbaci iz takta", dodao je Stojković.

Vladimir Stojković je nakon 158. "večitog" derbija tvrdio da lopta nije prešla zamišljenu gol liniju posle šuta Ričmonda Boaćija, ali je gol priznat i Zvezda je zahvaljujući njemu izbegla poraz.

"Kako sam branio za Srbiju, tako sad branim za Partizan. Mislim da se kod mene vidi koliki sam Srbin i da ću da skočim ako treba i sa Beograđanke za Srbiju. Tako se isto, nažalost navijača suparničkog tima, ponašam i u dresu Partizana, to sam ja. Čuvam ono što je moje, što mi je sveto", rekao je golman crno-belih.

On je poručio da će dok je živ tražiti dokaz da li je zaista lopta prešla gol liniju i poručio da će se javno izvniti Zvezdi ako jeste.

"Ja sam bio ubeđen da nije gol, kao što sam ubeđen i da sudija... Kako je mogao da vidi da li je gol ili nije? Uvek sam spreman da se izvinim, ali ovog puta sam zaista siguran", zaključio je Stojković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 26.09.2018
14:04

Jedino se dve stvari ne mogu povuci nazad... Odapeta strela i izgovorena rec!

avatar
barbaroga
Wednesday, 26.09.2018
13:54

hahhaa... komedija .... a dobro, znamo da ti je jezik brzi od pameti .... a i ne znam kakve veze ima biti Srbina sa jednom spornom sudijskom odlukom ....

avatar
Стевица
Wednesday, 26.09.2018
08:42

Ово као неки ријалити или латиноамеричка теленовела.

avatar
babaroga
Wednesday, 26.09.2018
07:59

Nismo znali da su radili na ALJASKOJ, evo to menja sve iz korena! A za to koliko volis Srbiju ti verujem kao i za sve sto si do sada pricao.

avatar
NeWave86
Wednesday, 26.09.2018
07:29

Nema potrebe da se izvinjavas... I onako svaki treći Srbin razmislja o odlasku iz Srbije.. Zbog postenja drzave prema narodu. Opusteno ;)

avatar
Gogi-11
Wednesday, 26.09.2018
06:26

Kaze "jedan covek i jedna odluka" ppa ti si se ludacki ponasao i kada vam je taj isti covek priznao gol iz ofsajda svi znamo kako si reagovao i sta si rekao golmanu Napretka tada. Ali je taj čovek tada imao pravo na gresku a sada nije ili sta?

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 26.09.2018
03:20

Ко од тебе може нешта да прихвати кад се никад не зна да ли причаш истину.

avatar
Casanegra
Wednesday, 26.09.2018
02:04

Опростите ми моје ружно држављанство! 😂😂😂

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 26.09.2018
01:12

Svako gresi, prihvatam izvinjenje gosn Stojkovicu. A nema potrebe da nam govoris koliki si Srbin, veci od mene nisi sigurno jer meni se i da skocim sa Beogradjanke ne bi omaklo da kazem tako ruznu stvar a ne tek zbog sudijske odluke.

avatar
NAJVECI IKADA
Wednesday, 26.09.2018
00:29

Znaci partizan sad ima stranca na golu ?