Stojković: "Lepo veče za srpski fudbal, on 99 odsto ne putuje u Španiju"

Autor: Nemanja Janošev
subota 12.10.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Kako je selektor video meč?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je ostvarena vrlo bitna i lepa pobeda nad Švajcarskom (2:0).

Njegov utisak je bio krajnje pozitivan istakavši da je to bila zrela predstava "orlova".

"Ono što smo i najavljivali. Utakmica je bila baš takva, a to je da je bila teška i takmičarska. Mislim da smo u ovom drugom delu odigrali zrelo i pametno. Rekao bih sa puno požrtvovanja, borbenosti i discipline u taktičkim zamislima. Lepa pobeda, negde smo i zaslužili gledajući šanse koje smo stvorili. Lepo veče u Leskovcu za srpski fudbal", počeo je Stojković za "Arenu sport".

On je potom sumirao veče sa nekoliko stavki.

"Nekoliko stvari se desilo večeras, a to je gol koji je Mitrović postigao zaista spada u red najlepših. Fenomenalan gol, onda je mali Andrija debitovao sa 17 godina, onda je Rajković bio fenomenalan pored odbranjenog penala. Zaista je i ulazak Luke Jovića bio fenomenalan. Odmah po ulasku mrtva šansa, pa udarac glavom što on retko promašuje. Želeli smo tu pobedu".

Desio se i jedan peh - povreda ramena Saše Zdjelara

"Jeste, u pitanju je ligament desnog ramena. Stepen povrede u ovom momentu zaista ne znam, ali 99 odsto neće putovati s nama u Španiju", dodao je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke