Stojković: "Motivisano čekamo utakmicu sa Spartaksom"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.07.2018.
17:05
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da ekipa jedva čeka utakmicu sa Spartaksom, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i da je spremna i motivisana da se prikaže u najboljem svetlu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u sredu od 18 časova u Rigi protiv Spartaksa iz Jurmale, prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Svi igrači se osećaju odlično, srećni smo što se vraćamo zvaničnim utakmicama. Imamo u ekipi nekoliko manjih problema sa povredama, ali siguran sam da ćemo izaći na teren u Rigi u najjačem sastavu. Maksimalno smo motivisani i spremni da se pokažemo u najboljem svetlu", rekao je Stojković, preneo je klupski sajt.

Spartaks se u tekućoj sezoni nalazi na četvrtom mestu letonskog šampionata.

"Naš stručni štab fantastično analizira protivnike, imamo sastanke na kojima se upoznamo sa protivnikom do najsitnijih detalja i to nam mnogo znači. Znamo da je ekipa Spartaksa fizički dobro pripremljena, jer kod njih prvenstvo već traje, ali verujem u svoje saigrače, znam da smo kvalitetan kolektiv i da ćemo motivisano ući u utakmicu", dodao je Stojković.

Ekipa Vladana Milojevića pobedila je u svih šest prijateljskih utakmica u pripremnom periodu.

"To nam mnogo znači, posebno na psihološkom planu. Uvek je dobro kad se pobeđuje, dobre igre u pripremnom periodu daju dodatno samopouzdanje. Pokazali smo na delu koliko smo kvalitetno i predano radili i na Zlatiboru i u Austriji, tako da smo sada spremni za nove izazove", rekao je Stojković.

Zvezda je u letnjem prelaznom roku dovela osmoricu novih fudbalera.

"Biće potrebno malo vremena da se svi potpuno uklope u naš sistem igre i da ispune sve ono što trener traži, ali za sada im odlično ide. Radi se o izuzetno kvalitetnim igračima koji su se zaista lepo uklopili. U našoj svlačionici uvek vladaju drugarstvo i dobro raspoloženje", rekao je Stojković.

On je poručio navijačima da veruju u ekipu i da dolaze na utakmice u što većem broju, a da će igrači dati sve od sebe za svaku pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke