Stojković: "Neka bude da su bili bolji za gol"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.02.2018.
20:23
Izvor: Sportske.net

Momak koji je sa dve sjajne partije u dvomeču sa CSKA oduševio navijače Crvene zvezde priznaje da ekipi teško pada večerašnji poraz i eliminacija.

Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko
Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Povezane vesti

Desni bek Crvene zvezde "vruće glave" sumirao utiske dvomeča sa moskovskim CSKA ali vrlo realno opisao sve ono što smo i sami imali prilike da gledamo.

Crvena zvezda je u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope poražena u Moskvi minimalnim rezultatom ali je to bilo dovoljno da CSKA prođe u narednu rundu takmičenja.

"Mislim da smo kao tim odigrali kako je šef zahtevao od nas. Imali smo šanse na obe utakmice. Eto, neka bude da su oni bili bolji za taj jedan gol koji ih je odveo u osminu finala. Radićemo na tome da iskoristimo šanse koje nam se ukazuju za neke sledeće utakmice sa velikim ekipama", rekao je Stojković.

Filip Stojković je na obe utakmice odigrao izuzetno ali mu to posle eliminacije nije bilo bitno.

"Žao mi je kao i svim momcima u svlačionici što nismo postigli barem jedan gol. Nezasluženo ne idemo dalje ali nema veze. Okrećemo se prvenstvu i borbi za titulu", zaključio je Stojković.

Crvena zvezda je od prošlog leta odigrala 16 evropskih utakmica i to je kapital koji će tim Vladana Milojevića poneti u neke naredne evropske borbe koje su iza ćoška.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Wednesday, 21.02.2018
21:38

Zule najrealniji

avatar
Wednesday, 21.02.2018
21:28

Majstori svaka vam cast. Vratili ste Zvezdu u Evropu i niste se obrukali ni na jednoj utakmici a bilo je ozbiljnih protivnika sa mnogo vecim budzetima. Ja sam lino vrlo ponosan. Igrali ste srcem, dali ste maximum i vratite se podignute glave. Sledece godine naka idemo jos jedan stepenik vise...nSvaka cast!

avatar
Je\'l Realno
Wednesday, 21.02.2018
23:35

Sramota dati 2 gola na 8 utakmica u evropi.... I onda terzic 'prodaje' spiceve za '10 mil'. Ej na svake 4 utakmice po go, ipak nisu to srpske livade. U svakom slucaju evropa je jos miljama daleko.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 22.02.2018
02:27

koja 2 gola na 8 utakmica ?