Stojković: "Protiv Zenita teže nego protiv CSKA"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.02.2018.
19:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković smatra da će sutrašnja provera predstavljati teži ispit za ekipu nego duel sa moskovskim CSKA.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poslednjeg dana rada u Antaliji fudbaleri Crvene zvezde imali su dva treninga, a sutra je na programu generalna proba sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

"Polako se bliži kraj pripremnog perioda, radili smo sve vreme u odličnim uslovima u Turskoj, izuzetno sam zadovoljan kako čitava ekipa trenira sve ovo vreme. Svi smo odlično pripremljeni, u ovom trenutku nam nedostaje malo svežine i brzine, a to ćemo još popraviti u Beogradu do prvog meča, kako bismo bili maksimalno spremni", rekao je Filip Stojković.

Sutrašnji meč biće dobra prilika da crveno-beli vide gde su sedam dana pred prvu takmičarsku utakmicu. 'Žule' tvrdi da je najvažnije da se niko ne povredi.

"U utakmici protiv Zenita nam je najbitnije da se niko ne povedi i da na terenu odradimo ono što šef od nas traži. Krajnji rezultat nam nije bitan, ali svakako ćemo dati sve od sebe da maksimalno dobro odigramo i da ukoliko budemo bolji, pobedimo. Lično mi je toliko važna ta utakmica", kazao je Stojković.

Zenit je izabran za rivala u generalnoj probi zbog činjenice da se radi o ruskom klubu, a poznato je da Zvezda u 1/16 finala Lige Evrope igra protiv moskovskog CSKA.

"Provera sa Zenitom će nam pred premijerni meč u sezoni sa CSKA značiti pošto su i oni ruska ekipa, iako nemaju isti stil igre. Smatram da će taj prijateljski meč biti možda i teži od onog što nas očekuje u susretu sa CSKA, ali najvažnije je da na toj utakmici u Beogradu mi budemo pravi i pobedimo, a sutra samo da svi budemo zdravi i da se niko ne povredi", zaključio je desni bek Crvene zvezde.

Utakmica Crvena zvezda - Zenit igra se u sredu od 16 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu. Direktan prenos obezbeđen je na trećem kanalu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 07.02.2018
00:44

Ovaj lik je najveca rupa u ekipi Zvezde. Da je otisao Srnic koji vise zatvara pozadi od njega to bi bilo pogubno za Zvezdu. Cak je i onaj Petkovic bio fudbalercina za njega.