Stolica grmeo, srpski fudbal "u blatu"

Autor: Milovan Longinov
subota 24.02.2018.
19:36
Izvor: Sportske.net

Trener Vojvodine žestoko opleo posle utakmice u Šapcu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Mačve i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1 u 24. kolu Superlige Srbije, a trener Novosađana bio je izuzetno nezadovoljan stanjem terena u Šapcu.

"Ovo što vidite iza nas je blato koje ne dopušta da se igra normalan fudbal, ali ne mislim ovde samo na blato na terenu. Blato je i metafora za ovaj naš fudbal", rekao je Stolica za TV Arena sport posle utakmice.

Ovaj meč obeležili su i crveni kartoni, pošto je u 29. minutu isključen bek Novosađana, Nikola Antić, da bi u finišu meča i Stolica morao da napusti klupu i preseli se na tribine.

"Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za jedne, za te izvršioce posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i niko ne reaguje. Nadam se da ćemo izvući pouke iz svega ovoga, jer mnoge stvari polako gube smisao. Vrtimo se u krug, zaboravljamo za koga se igra ovaj fudbal", istakao je Stolica.

Vojvodina je posle ovog remija ostala osma na tabeli sa 37 bodova, dok je Mačva 11. sa 25.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djoko
Saturday, 24.02.2018
22:49

Polako se preporucuje za klupu Partizana. Bas taj fali!

avatar
McMilan
Saturday, 24.02.2018
21:04

gledao utakmicu uzivo, ovaj Stolica je smesan, njegovi igraci su trebali da dobiju jos bar 2 crevena kartona, igrac kapiten sa brojem 26 ne zaklapa non-stop se nesto buni i prigovara, igrac sa brojem 99 msm da je Mihajlovic zasluzio je najmanje 4 zuta a ne jedan sto je dobio, Stolica mozda nije zasluzio CRVENI, ali je zasluzila cela klupa Vojvodine laganeze, smeta mu blato, kao da je Vojvodina igrala na jednom terenu, a Macva na drugom, dali ste gol iz slobodnjaka, nisam siguran da je postojao prekrsaj, jer pre toga je lopta izasla celim obimom u AUT, ali drugi pomocni sudija nije video, kad je Vosa izjednacila produzio je tekmu samo 2 minuta, od toga vise od 1 minuta je Stolica izlazio sa terena, a realno je bilo bar 5 minuta, oteli ste Macvi 2 boda, kao i Radnicki iz Nisa jesenas i jos se nesto bunite, zato dodje Evropa i svi nasi klubovi sem vecitih zavrse jos u prvom kolu, a nasi bajni treneri se vrte u krug od Srpske lige do Super Lige, ako i odu napolje, vrate ih prvim autobusom. Mislio sam dok si vodio Vozdovac da si OK lik, ali sam se grdno prevario, i sto dalje od mog Partizana i Macve gospodine Stolica.

avatar
Saturday, 24.02.2018
21:00

Osma na tabeli...

avatar
VL
Saturday, 24.02.2018
20:44

Занимљиво је да Лалатовић гура причу да се Раднички и Војводина системски гурају на места која воде у Европу,а и овај господин Столица је истицао ту причу док је водио Вождовац. С друге стране из Ниша кажу да је Супер лига трамвај лига,алудирајући на то да 4 тима из БГ-а имају привилегије. Сад господину Столици опет нешто смета и опет неко ради против његовог тима. Мислим да тренери у нашој лиги требају више да се баве игром тима а мање неким другим стварима.

avatar
Žeza
Sunday, 25.02.2018
00:27

Možda se Radnički i VOJVODINA guraju u evropu, a ko se gura za titule svih ovoh godina. Blizanci naravno. NAPRED VOJVODINA!!!

avatar
Man.United99
Saturday, 24.02.2018
20:42

Kad je odlazio iz Vozdovca rekao je da nikad nece raditi u Srbiji da bi nakon 7 dana potpisao za Vojvodinu