Strahinja Pavlović je obeležio 2019, kog bisera će ove godine Partizan da lansira?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.01.2020.
22:15
Izvor: Sportske.net

Potencijala ima, ostaje da vidimo ko će iskoristiti priliku.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Pre samo godinu dana u ovo vreme mnogi nisu ni čuli za Strahinju Pavlovića, ali od trenutka kada ga je bivši trener Partizana Zoran Mirković uvrstio na spisak za zimske pripreme, a pogotovo posle povrede Svezotara Markovića, počeo je veliki uspon popularnog ''Kalabe''.

Na kraju protekle godine, njegova vrednost je drastično uvećana, pa je Partizan uspeo da realizuje njegov transfer u Monako, od čega su crno-beli inkasirali 10 miliona evra, uz moguće značajne bonuse.

Može li ove zime i Savo Milošević da lansira ''nekog novog klinca'' koji bi mogao da, poput Pavlovića, zablista u 2020?

Među prvotimcima već uveliko su talentovani Filip Stevanović i Lazar Pavlović, šansu povremeno dobijaju i Lakčević i Stanojlović, a pre nekoliko dana je 17-godišnji vezista Uroš Knežević potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima i njega će Milošević voditi na zimske pripreme.

I ne samo Knežević, ove zime će priliku da se nametnu šefu struke crno-belih dobiti i ofanzivni vezista Nikola Čolić, napadač Savo Arambašić i zadnji vezni Miljan Momčilović.

Dakle, sasvim dovoljno talentovanih igrača priključenih prvom timu, svi oni imaju pred sobom sjajan primer Strahinje Pavlovića i tokom proleća će biti zanimljivo videti ko će od pomenutih momaka najbolje iskoristiti ukazanu priliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 02.01.2020
20:44

Stanojlovic i Momcilovic su mi se dopali na turniru u Bijeljini prije dve godine, volio bi ih vidjeti u prvoj postavi...

avatar
REV
Thursday, 02.01.2020
01:19

Stanojlovic jos uvek nije debitovao u prvenstvu.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 02.01.2020
12:37

Mislim da će Stanojlović eksplodirati sledeće sezone

avatar
REV
Thursday, 02.01.2020
16:57

Bilo bi lepo, mogao bi mozda i ove jer 11 razlike necemo stici sto ne znaci da necemo igrati u kvalifikacijama za LS na leto, to sada ide jednim posebnim tokom i putem. I ne samo on, nadam se da ce jos neki nasi klinci uz njega sto pre doci do izrazaja...