Strahinja Pavlović otkrio šta mu je rečeno u vezi neostvarenog transfera u Lacio

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.09.2019.
21:23
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Talentovani štoper Partizana objasnio kako je to izgledalo iz njegovog ugla.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Strahinja Pavlović je večeras bio gost na TV Arena Sport, a osim jučerašnjeg derbija, neizbežna tema bio je i nerealizovan transfer u Lacio, koji je u jednom trenutku izgledao kao gotova stvar, pogotovo kada je on otputovao u Rim.

Međutim, otuda se vratio neobavljenog posla, a italijanski mediji su tada pisali da nije prošaolekarski pregled i da je to razlog odistajanja rimskih ''Nebesko plavih'', što su kasnije iz Partizana demantovali.

Naravno, najznačajnije je ono što sam fudbalerkaže o svemu ovome, a on je to učinio večeras na ''Areni Sport''.

''Ne bih da ulazim u detalje, najbitnije je da je sa mnom sve u redu, da to što se pisalo u medijima nije istina. Ja ne bih mogao da igram ni u Partizanu da je to istina.

Nisu se poklopile neke stvari koje sam mislio da hoće. Meni mnogo toga i ne pričaju, to vodi uprava kluba, rekli su mi da ništa ne brinem i da uživam u fudbalu'',
istakao je Pavlović.

Što se tiče sinoćnjeg trijumfa Partizana u 161. večitom derbiju, Pavlović ističe da je njegov tim zaslužio sva tri boda.

''Bila je jako dobra utakmica, puna ritma, i Zvezda i Partizan su ušli u meč sa dosta energije, mislim da smo bili za nijansu bolji i uspeli smo da pobedimo.

Mislim da smo ušli sa više energije, imali smo mnogo više šuteva, bili opasniji i to je na kraju i donelo rezultat'',
objasnio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Michael Tadic
Tuesday, 24.09.2019
08:38

decko zdravlje treba da ti je na prvom mestu, mnogi igraci su padali na terenu, igras se zdravljem, nije Laciju bitan jedan ili dva miliona evra, da bi se bavio falsifikovanjem rezultata, shvati da nije to clanak ili tetiva vec srce, a to je vec opasna prica

avatar
MilošPB
Monday, 23.09.2019
23:36

Zato što nisi kiksirao i možeš da daš ovakvu kulturnu izjavu.